Çatlak önleyici krem ...

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.088
1.176
158
kızlar merhaba,
Hamileyken lierac krem kullanan var mı aranızda ?
Sorun faydası değil, faydası kişinin yapısına göre değişiyor da kokusu çok pis geldi bana.
Jel denilince şeffaf kokusuz bişey sandım...
Eczaneden aldım.

Doktorum bana aynı kremi önerdi. Düzenli kullanamadım bir türlü. Bitkisel olduğu için olabilir belki yada daha pis kokulu kremler kullanmam gerekmişti belki ondan bana çokta kötü gelmedi kokusu. Sadece çok hoş değil kabul ediyorum.

Bende mide bulantılarımı Yen'i Yen'i atlatıyorum o yüzden bana daha ağır gelmiş olabilir. Kokusu hoş değil diyorsan içime sindi şimdi. İndirimden aldım acaba dedim bi sıkıntı mı var da indirimli sattılar katlanacağız neyse

Daha hassas bir dönemdesiniz. Ben bir de internetten aldım indirimli. Hele de eczane en güvenilir yerdir bence. Rahat olun. Bitkisel kokusu hoş değil. Sizin de koku hassasiyetiniz daha fazla olduğu bir dönemdesiniz. Başlarda benim de öyleydi. Rahat olun sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişinizi inşallah.

İnşallah siz de sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :)

İlk hamileliğimde bende kullanmıştım şimdi yine kullanıyorum. Evet çatladım ama genetiğe bakarsam buna şükür dedim.

Ben 36. haftanın içindeyim ve 10. haftadan beri kullanıyorum.
güzel kokmuyor ama çok memnunum kremden.

Ben 36. haftanın içindeyim ve 10. haftadan beri kullanıyorum.
güzel kokmuyor ama çok memnunum kremden.
İçim rahatladı , koku kötü gelince üründen şüphelenmiştim . Her gün mü kullanıyorsunuz arada unuttuğunuz oluyor mu ? Ben bazen üşeniyorum

İçim rahatladı , koku kötü gelince üründen şüphelenmiştim . Her gün mü kullanıyorsunuz arada unuttuğunuz oluyor mu ? Ben bazen üşeniyorum
Yatağımın baş ucunda durmasına rağmen üşendiğim veya unuttuğum oluyor ama uzun ara vermiyorum en fazla 2 gün. 16. haftadan beri kullanıyorum şimdilik sorun yok

Ben 12. haftadan beri kullaniyorum, 2 gunde bir suruyorum, ama onun disinda mama bee nin karin bolgesi kremini de kullandim.hic birsey suremezsem bebek yagi surdum.hala da devam ediyorum umarim bundan sonra catlak olmaz

Ben 12. haftadan beri kullaniyorum, 2 gunde bir suruyorum, ama onun disinda mama bee nin karin bolgesi kremini de kullandim.hic birsey suremezsem bebek yagi surdum.hala da devam ediyorum umarim bundan sonra catlak olmaz
Bana da eczanedeki görevli doğumuna yakın son aylarda günde iki defa sür şimdilik 1 yeter demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…