- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.149
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
- #1.181
Laz damarı çok yakinen tanıyorum bu damarı kendi şah damarimdan daha yakın
Canlarım sormayın, dün gece çok şiddetli ağrıyla acile gittim. Böbrek taşı düşürüyormuşum, hiç böyle bir acı görmedim, 2 krz serum iğne takıldı, daha taş düşmedi, perişanımGünaydın bugün Çalışmış gibi yapamıyorum cidden çalışıyorum
Yaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşDemin sana
Canlarım sormayın, dün gece çok şiddetli ağrıyla acile gittim. Böbrek taşı düşürüyormuşum, hiç böyle bir acı görmedim, 2 krz serum iğne takıldı, daha taş düşmedi, perişanım
Sağol kuşum nazara geldim yeminle, ankraya gidiyorum bu halimleYaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş
Taş da kim oluyormuş senin gezmeni engelleyecek sen onunda hakkından gelirsin :)Sağol kuşum nazara geldim yeminle, ankraya gidiyorum bu halimle
Ufağa söz verdim napıyım aylardır bekliyor şimdi çok üzülür
Ana yüreği işte
Dua edin de orda fenalaşmayayım
Kız dalga geçme:)Taş da kim oluyormuş senin gezmeni engelleyecek sen onunda hakkından gelirsin :)
İnş ağzının tadıyla gezip tozup gelirsin
sen güçlü kadınsın hele ki söz konusu çocuğunsa güçlenirsin ben sana güveniyorum hayırlısıyla git gel :)Kız dalga geçme:)
Hiç. Gidesim yok aslında ama ufağım doğum günü kutlayacakya ondan gidicem
Ve gazı motor yanmasın:))sen güçlü kadınsın hele ki söz konusu çocuğunsa güçlenirsin ben sana güveniyorum hayırlısıyla git gel :)
Maalesef insanlar adabi muaseret kurallarını ogrenemiyorlar yaş kaç olursa olsun hayatın her kesiminde zırt çıkıyorlar karşına sen sakin ol edepsize ne söylesen anlamazHızlı trendeyim.
Arkadaki kadın yarım saattir yüksek sesle telle konuşuyor, banhır bangır.
Tel bitti sıra yanındakine geldi.
Ama nasıl bir ses. Herks sohbetlerini dinliyor.
Bir kişi de çıkıp uyarmıyor.
Az kaldı ben uyarıcam.
Baksan süslünün teki ama saygıyı öğrenememiş. Trende tek ses onun.
Tüm sohbetlerini buraya saklamış zaar.
Ayyy beynim yandı yeminle?
Saygısızlar size sesleniyorum.
Kesin sesinizi biraz.
Hastası olan var, çocupu olan var
Tren chat rooom mu yaaaa.
Hayret bişi..
Tutmayın beni.
Selam kuzu bizim Fransız patronlar geldi dün hiç giremedim yoğunluktan bir gün gelmedim ceza almışsın noldigünaydın minnoşlar
Sorma kulum Filistindeki durum malum.Selam kuzu bizim Fransız patronlar geldi dün hiç giremedim yoğunluktan bir gün gelmedim ceza almışsın noldi
Bu hafta Fransız ortaklar geldi baya yoğundu hiç buralara uğrayamadim ban açılmış bari hee doğru heryerde söylenmiyor maalesef savaşın hee türlüsü kötü Allah yardımcıları olsunSorma kulum Filistindeki durum malum.
Filistini savundum diye bazıları üzerime yürüdü, masumları savundum, onlar daben de ban yedim.
Çok söyleyecek şeyim var da Allaha havale ediyorum.
Yavrukuş kar nerdesiniz.
Gazzedeki müslüman kardeşlerimiz için hatim başlatıyorum, siz de okumak ister misiniz, duaya çok ihtiyaçları var
canım selam sorma banlamışlar yine.Selam kuzuş nasılsın bir uğrayayım dedim yoğun bir iş durumu içersindeyim fransızlar gitsede kurtulsam :)
SELAM CAnım gittimi fransızlarGünaydınnnlarr iyisinizdir umarım koşturmaca arasında bir selam vereyim dedim sizde neler var yok :)
gitti sayılmazlar :)SELAM CAnım gittimi fransızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?