• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Nerde çokluk orda şeylik diye boşuna dememişler canım :52:
Bizde herkes bi araya gelince ordu gibi oluyoruz v bi arada kalınıyo genelde benim canım çıkıyo :1: :1:
aynen ya hiçbirşey yapmamama rağmen yoruluyorum
ruhum yoruluyor benim kalabalıkta :1:

Ay iyi iyi o zaman :)
Kuzum göbek falan var mı sende şuanda eğer kendini daha kilolu beğeniyorsan ol 60 :)

balım göbek yok dümdüzüm ben :1::1::1::1: zayıfken çok çirkin oluyorum gibime geliyor ondan mamayada başladım ya :1::1:[/QUOTE]

Ohh ne güzel bende büyüyünce göbek olucak eminim ailecek var çünkü :1:
Kendini kilolu daha güzel buluyorsan al o zaman bende kendimi kilolu çirkin buluyorum :)

İçine atmak daha kötü tabi doğru balım ama içine atmadan sende sakince söyle ?
Ben içimde hiç tutamam zaten ama bağırıp çağırıp söyler çeker giderim tabi sonuçta belli :1:
Benide dışardan herkes çok soğuk bulur :)
Ay bana laf mı attın şimdi sen diğer topiklerede uğruyorum ya bazen :1:

Ben konuşursam bu iş çok farklı boyutlara geliyo canım en güzeli susmak şuan :1:
Bende hi sevilmem yaa benim gibi biri sevilmez miii :51:
Bak istemeden sanada laf atmışım :52:

balım göbek yok dümdüzüm ben :1::1::1::1: zayıfken çok çirkin oluyorum gibime geliyor ondan mamayada başladım ya :1::1:

Kendini kilolu daha güzel buluyorsan al o zaman bende kendimi kilolu çirkin buluyorum :)
[/QUOTE]

bendede göbek olacak ya bizimde aile öyle:1::1:

bendede göbek olacak ya bizimde aile öyle:1::1:[/QUOTE]

Ay şimdiden yiyince hemen çıkıyor zaten :1:

Ay şimdiden yiyince hemen çıkıyor zaten :1:[/QUOTE]

ne güzel aceba ben istediğim kiloya kavuşabilecekmiyim ya tam kilo alıyorum ayrılıyoruz iştahtan kesiliyorum 51 e düşüyorum yine

Ay şimdiden yiyince hemen çıkıyor zaten :1:

ne güzel aceba ben istediğim kiloya kavuşabilecekmiyim ya tam kilo alıyorum ayrılıyoruz iştahtan kesiliyorum 51 e düşüyorum yine[/QUOTE]

Ay kız dur ayrılık falan deme bende bazen ayrılıkta bişey yiyip içemiyorum bazende tam tersi bi iştahım açılıyor maşallah :1:

ne güzel aceba ben istediğim kiloya kavuşabilecekmiyim ya tam kilo alıyorum ayrılıyoruz iştahtan kesiliyorum 51 e düşüyorum yine

Ay kız dur ayrılık falan deme bende bazen ayrılıkta bişey yiyip içemiyorum bazende tam tersi bi iştahım açılıyor maşallah :1:[/QUOTE]

çok zor yeminlen Allah kimseye vermesin o acıyı

Back
X