Oğlım senin neyin var,bi duygu seli bi kızgınlıkşuan çok duygusallaştım kuzum onlara çemkirmeyeceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlım senin neyin var,bi duygu seli bi kızgınlıkşuan çok duygusallaştım kuzum onlara çemkirmeyeceğim![]()
Sırf onun için zaten pro üyelik alıcam ben![]()
Oğlım senin neyin var,bi duygu seli bi kızgınlıkDuygu değişimi yaşıyon oğlum kendüne gel
Kendine geldin mi
![]()
Oğlım senin neyin var,bi duygu seli bi kızgınlıkDuygu değişimi yaşıyon oğlum kendüne gel
Kendine geldin mi
![]()
Mutii gece gece ne yapmışsın sen buna kıyılıp da yenemez bu bambaşka bir şey![]()
bende düşünmüyo değilim kuzummm
önce adımı değiştirsinler ama![]()
eneee muthiii tarifini versene balım yaaTamam tubacım 2 porsiyon yiyorum senin için
Sacher turtası canım al bak ekledim
Eki Görüntüle 636454
Özellikle Viyana'da yapılan bi turtaymış, bitter çikolata kaplı, kayısı marmelatı var arasında da. Çogzel yapmışım![]()
Kuzuu, geçenlerde bu fotoğrafı buldum ve dedim ki 'Allah'ım!! Akşama kadar otur seyret bu bebeyi'
Nasıl bir güzelliktir maşallah ya.
yok canım şuan ellerim titriyo ben öfkemi kontrol edemiyorum![]()
Kıyılır hayatım kıyılır
Siz isteyin börekler mantılar açayım size ben![]()
Kazen'e ya da Mune'ye söyle balım bunu bi de maillerini kontrol et önce![]()
eneee muthiii tarifini versene balım yaa
Senin bölümün neydi nerde okuyon sen![]()
şimdi hiş havamda değilimm![]()
Ne oldu ki ya![]()
Mutim kuzum pastan çok güzel olmuş,emeğine sağlık,nefis olmuş
Mati bu Tuğba delüü deseneeAma benden delü olamaz,ııı olmazz
![]()
kız ben ufacık bişeye bile sinirlensem kaybederim kendimi
benimkide deli ediyo sağolsun yanımda olsa parçalarım , zaten yanımdayken böyle yapamıyo kedi gibi![]()
Korkuyo senden belli kiikız ben ufacık bişeye bile sinirlensem kaybederim kendimi
benimkide deli ediyo sağolsun yanımda olsa parçalarım , zaten yanımdayken böyle yapamıyo kedi gibi![]()