merak etme canım eğer seni gerçekten seviyosa böyle bişeyi sorun etmez.benim görmeme gibi bi şansı yoktu çünkü aynı şehirdeyiz ve sahil kenarı olduğu için hergün nerdeyse denizdeyiz

çatlaklarımda 18 yaşında falan olmaya başladı ama bacağımın üzerndeki yatay olanlar son 1 senede oldu bu yaz da dizlerimde de oluşmuşlar.. 3 sene önce apandist ameliyatı olduğumda da bir süre sdece sıvı ile beslenmekten 85beden olan göğüslerim 75e düşünce ordada oldu ama hala beyazlamdılar neyse ki. gerdirmediğim sürece belli olmuyor

sen de dikkat et bol bol heryerini nemlendir..yalnız benim hiç kırmızı falan olmadı ilk olduğunda tenimle aynı renk hatta bronzlaşınca onlarda bronzlaşıyor 1 sene sonra falanda beyazlamaya başlıyorlar ama çatladığını o çukurluklardan anlıyorum.. yani şuan dizlerimdeki ve bacagımın üzerindekiler beyaz değil.senin nasıl kırmızı evre oluyomu sende? ayrıca dermaroller bacagmın üzernde baya koyu bir leke bırakmıştı lierac sağolsun peeling etkisiyle o lekeyi de yok etti

ama sürerken biraz ovmak lazım cildi öyle etkili oluyor.. ben 1.kutuda hem lierac hemde yağ karışımları kremler herşeyi sürdüm ama şunu da söyliyim sadece lierac ve gün içinde 1 kez nemlendirici sürmek daha iyi birçok şeyi karıştırdığımda pek etkili olmadı. yağları sadece duştan çıkınca sürüyorum.. yine kaptırdım gidiyorum ben