Çatlaklar... Hamişler toplaşın :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi yb13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yb13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
97
60
3
39
Arkadaşlar şuan 3 aylık gebeyim. Karnım henüz çıkmadı ama ailesel olarak çatlaklara yatkın bir aileyiz. Sizin bu konuda aldığınız bir önlem var mı? Ne tavsiye edersiniz??

Arkadaşlar şuan 3 aylık gebeyim. Karnım henüz çıkmadı ama ailesel olarak çatlaklara yatkın bir aileyiz. Sizin bu konuda aldığınız bir önlem var mı? Ne tavsiye edersiniz??
çatlaklar genelde kaçınılmaz ama önlem almak için de erken davranmak lazım bence iyi bir nemlendiriciye 3. ayın dolunca başlaman iyi olabilir bunu doktoruna sorabilirsin onun önerisi bizimkinden iyi olur bence :) ama çatlayacaksan nem kutusuna düşsende çatlıyorsun belkide önlem almasan daha fazla olabilir :)

ay birde çok su içmek en önemlisi :)

çatlayacağın varsa eger istediğin önlemi al çatlıyormussun :) ama önlem almakta yine de fayda var tabi,doktorum bana duşta sebamedin shower oilini tavsiye etti nemli tuıtar vucudunu dedi,onun dışında hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırıp kullanıyorum bunuda doktorum tavsiye etti ama ben cogu yerdende duydum çatlaklara çok iyi geldigini,bir de lr in mum masaj balsamı kullanıyorum ,bir gün hindistan cevizi yağı birgün balsam :) kullanıyorum bunları ama hiç kafama da takmıyorum korkmuyorum da çatlağım olacak diye :) yeni dogum yapan bir arkadaşım var hiç birşey kullanmamış hiç çatlağı da olmamış

Uni baby vazelin sürdüm cnm genelde hic catlagim olmadi 14 kilo aldm hamilelikte.genetiginde katkisi var tabi annemde de hic catlak yoktur

Hamileliğimin başından beri sürdüm sürdüm pehlivan gibi dolaştım resmen :KK48::KK48::KK48: ama gel gör kiiii karnımın alt tarafları kırmızı kırmızı çatladı, yanlarım çatladı... yani çatlaklar kaçınılmaz çatlamayanlar çok çok şanslılar ama ailede varsa cidden kaçınılmaz oluyor:oops:

O zaman kaçarımız yok :) Amaaannnnnn bebişlerimiz için değer. Ben sadece belki bir önlemi vardır diyordum ;)

O zaman kaçarımız yok :) Amaaannnnnn bebişlerimiz için değer. Ben sadece belki bir önlemi vardır diyordum :KK66:
Aynen öyle sonuçta aynı vücudu bir daha paylaşamıcaz ama onlardan bize kalan en güzel izler olucak bence :) estetik delisi değilim bende bebeğim sağlıklı olsun yeter :)

mustela catlak oncesi krem var,cok tavsiye ettiler.guzel nemlendiriyor tavsiye ederim

Bende şuanda da hızlı kilo alıp vermekten kaynaklanan çatlaklar var zaten çatlağada meyilli cildim. Ama yinede ne kadar az çatlasak kardır bence. Bebe yağı ve palmers'ın kakao yağlı kremlerini kullanıyorum

ben kako yağı badem yağı susam yağı aldım hepsini bir kutuda karıştırdım onu kullanıyorum 4 aylık bu yana birde bio oil aldım çok iyi geldi şimdilik bi sıkıntım yok gebeliğimin 32. haftası içerisindeyim

Merhaba ben hamileliğimde iki sise kakao yağı kullandım her gece yatmadan sürerdim 10 kilo aldım hiç çatlamadım ama iç karnım genişti genetik birazda ilerleyen zamanlarda karnınız genişlerken kasınicak onada faydası var

Kuzum 7 aylık hamileyim. Bekarlığımda kilo alıp vermekten çok çatlağım vardı. palmers kullanıyordum ve çok memnundum. Ama kokusu benim çok midemi bulandırdı. Mustelaya döndüm sonra. Mustele biraz pahalı ama güzel o da. Şimdi doktorum yeni bir krem önerdi çok memnun kalmış birçok hastasına da öneriyormuş. Onu deneyeceğim yazarım yine yorumlarını :)

Geçen mustafa saraçoğlu badem yağı diyiydi ama ne kadr tesir eder bilemiyorum tabi. 3.ayda başlayn haftada iki kez düzenli yapın diyodu. Ama herkes farklı şeyler söylüyorum. Şu güzel desen mutlaka o bende bi işe yaramadı diyen çıkacaktır. Bide yapıyla da alakalı bi durum bence. Ben badem yağını banyodan snra sürüyorum. Birde bitkisel çatlak kremi aldım. 4. Aydan sonra onada başlıcam. Ben bunların bana etkili olacağına inanıyorum. Bütün meselede inanmakta bence. Kakao yağı da diyolar. Sende denemeye başla istersen. Yada bu işin uzmanlarıyla da görüşebilirsin

Ben 13. Haftamda doktorumun tavsiyesiyle mustela krem kullanmaya başladım ve tek bir gün bile ihmal etmedim. İnan boca ediyorum karnıma göğsüme falan. Ayrıca kayısı kakao yağı bebek yağı vazelin de kullanıyorum ama 32. Haftada karnımın alt tarafında çatlamaya başladım. Şimdi biraz büyüdü o çatlaklar. Önlenebilecek olsa benim önlenirdi. Çatlıyacağın varsa çatlıosun. Ayrıca karnım o kadar aşırı büyümedi görenler en fazla 6 aylık gibisin diyor. Malesef çatladım yapacak bir şey yok ama vazelini boca etmeye devam ediyorum en azında daha da berbat olmasın die.

Yapmadığım şey kullanmadığım ürün kalmadı sonuç yine de çatladım...

Back
X