Çatlaklar için bi sorum var?

MisSpink

`мάViş'M
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
214
2
118
- Yurtdışı
Selam arkadaşlar konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum yanlış sa özür dilerim şimdiden
Ben 11 haftalık hamileyim çatlaklar için işte yağlar bakıyorum aranızda Hipp massage oil kullanan varmı
Türkiye'de yaşamıyorum burda bunu onerdiler

Merhaba oncelikle hayırlı olsun hamileliğin :) dilerim kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)
bende 36 haftalık hamileyim benim karnım çok catladı :( bebe yagı ve badem yagı tavsiye etmıslerdı sürdüm ama önüne gecemedim birde lierac diye bir krem var onu iyi diyolar maalesef ben alamadım onu dilerim senin catlagın cok olmaz. Buarada genetik dıyolar yani annende nasıl olduysa sendede aynı şey olucak

hayırlı olsun tatlım..

ben de 12 haftalık gebeyim.. evet çatlaklar biraz genetik yapı ile alakalı ama özen gösterip mimimuma indirme şansımız var.. ben 3 haftadır düzenli olarak aisha die türk bir markanın elastikiyet artırıcı kremi ile sıkılaştırıcı masaj yağını kullanıorm birini sabah birini akşam..

ilerleyen süreç için de hamileliğinde 43 kilo almış ve çatlamamasını 2 kreme borçlu olan arkadaşın tavsiyesi ile bu kremleri kullanmayı düşünüorm..

biri senin de bahsettiğin lierac diğeri de clarins.. hatta tam adları şöyle: clarins body lift contour control ve lierac body lift 10

yalnız clarins ile ilgili internette okuduğum yorumlarda çok çabuk bittiği ve bırakınca eski hale geri dönüldüğünü öğrendim.. biraz da diğerine göre pahalı ayda 2 kere alamam ben onun yerine bebeğimin eksiklerini gideririm..

ama lierac sanırım 1 ay gidiomuş ve 80 tl'ye internette buldum.. ilk başta dediğim kremler ve lierac kullanacağım ve de haftada 4 kere havuza gidiorm spor ve normal doğumu kolaylaştırması amacı ile.. annemde de çok çatlama olmamış ümidi ile vücudu çok bozmadan rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah sağlık sıhhatle..

hayırlı olsun tatlım..

ben de 12 haftalık gebeyim.. evet çatlaklar biraz genetik yapı ile alakalı ama özen gösterip mimimuma indirme şansımız var.. ben 3 haftadır düzenli olarak aisha die türk bir markanın elastikiyet artırıcı kremi ile sıkılaştırıcı masaj yağını kullanıorm birini sabah birini akşam..

ilerleyen süreç için de hamileliğinde 43 kilo almış ve çatlamamasını 2 kreme borçlu olan arkadaşın tavsiyesi ile bu kremleri kullanmayı düşünüorm..

biri senin de bahsettiğin lierac diğeri de clarins.. hatta tam adları şöyle: clarins body lift contour control ve lierac body lift 10

yalnız clarins ile ilgili internette okuduğum yorumlarda çok çabuk bittiği ve bırakınca eski hale geri dönüldüğünü öğrendim.. biraz da diğerine göre pahalı ayda 2 kere alamam ben onun yerine bebeğimin eksiklerini gideririm..

ama lierac sanırım 1 ay gidiomuş ve 80 tl'ye internette buldum.. ilk başta dediğim kremler ve lierac kullanacağım ve de haftada 4 kere havuza gidiorm spor ve normal doğumu kolaylaştırması amacı ile.. annemde de çok çatlama olmamış ümidi ile vücudu çok bozmadan rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah sağlık sıhhatle..

sağlıkla kucağıma alayımda aslında çatlak cok da dert değil gibi hissediyorum suanda :D ruh halım sureklı degısyo buaralar.bırde esım kozmetık sektorunde benım daha dogrusu ıpek kırpık kalıcı makyaj protez tırnak malzemelerı satıyo bı cok tanıdık var dogumdan sonra her turlu gıderılır o catlaklar dıyo bıde bı musterısı bıkrem tavsıye etmıs doum sonrası olusmus catlaklar ıcın ıyı gelıyomus onun ısmını ogreneyım yazarım burdan :)
ben lıerac senın dedıgın gıbı cok uygun fıyata bulamadım ben dogum ıznıne cıkana dek de epey sıkısıktı maddı durum bıde dedım ya son ayıma kadar bıseolmayıncada ustunde durmadım neyse saglıkla kucagıma alayımda oglumu baska bıse ıstemıyorum

sağlıkla kucağıma alayımda aslında çatlak cok da dert değil gibi hissediyorum suanda :D ruh halım sureklı degısyo buaralar.bırde esım kozmetık sektorunde benım daha dogrusu ıpek kırpık kalıcı makyaj protez tırnak malzemelerı satıyo bı cok tanıdık var dogumdan sonra her turlu gıderılır o catlaklar dıyo bıde bı musterısı bıkrem tavsıye etmıs doum sonrası olusmus catlaklar ıcın ıyı gelıyomus onun ısmını ogreneyım yazarım burdan :)
ben lıerac senın dedıgın gıbı cok uygun fıyata bulamadım ben dogum ıznıne cıkana dek de epey sıkısıktı maddı durum bıde dedım ya son ayıma kadar bıseolmayıncada ustunde durmadım neyse saglıkla kucagıma alayımda oglumu baska bıse ıstemıyorum

http://www.n11.com/lierac-ultra-body-lift-10-200ml-P18787043

bu lierac.ın bulabildiğim en hesaplı olanı.. ayda bir olacaksa beni yormaz ama clarins gibi ayda 2 kereyi ben de veremem.. bi kere alıp denicem duruma göre karar veririm artık :)

rabbim bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle, aklı fikri yerinde, bedenen ve ruhen tam ve eksiksiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. en büyük zenginliğimiz bu olacak..

Benimde basenlerimde birde diz arkasında oluştu. Ama açıktenli olduğumdan ve az olduğundan pek belli olmuyo.Voleybol oynuyordum eskiden, bırakınca hafif bir kiloda çatladı. Annem 5 çocuk doğurdu hiç çatlağı yok. Ama ben medicasol ve bio oil kullanmaya başladım. Açıkcası düzenli spor ki yüzme cildi pürüzsüzleştiriyo... Zayıfladığında cilt küçüldüğü için çatlak görünümüde düşüyor. Psikolojikmidir bilmiyorum ama sabah akşam düzenli olarak bio oil veya medicasol sürdüğümde daha ilk hafta sonrasında sanki hafiften küçük geldiler.Birde medicasol ve bepanthol karıştırıp kullanınca daha etkili oluyormuş. İkiside hücre yenileyici olduğundan... Birde bir yerde okumuştum. Kahve telvesine limon sıkıp karıştırıp peeling yapmakta çok faydalıymış çatlaklara. Eski kadınlar öyle yaparmış... Ben 26 yaşındayım, 2yıllık evliyim. Şu aralar çocuk düşünmesemde , eşimin en yakın arkadaşı - eşi hep beraber tatile gittik. Ark. ikiz çocukları olmuştu. Tatilde bikini giydiği için doğal olarak eşimde bana sordu, karnına ne olmuş diye bende hamile insanların yaşadığı en büyük sorun dedim çatlak dedim. O heralde victoria secret mankenleri gibi herkesin estetik yaptırdıgını düşünüyordu veya öle olduğunu canım benim :D erkek işte hiç görmemiş ki eşimde ama doğal olarak ozaman neden mayo giymemiş dedi. Orda tabii bende tuhaf oldum, hamile kalınca bende doğumdan sonra öyle olabilirim dedim ama ben estetik düşünüyorum açıkçası bu konuda dedim. Sanırım eşim çok etkikendi bana ne kadarsa yaptır dedi. Aynaya bakınca sen rahatsız olursun dedi. Bende olurda bebiş olursa öyle düşünüyom. Sizce mantıklımı ? :44::17:

Back
X