Çatlaklar için önlem

bxixdxixxsxxixm

KALBİM EGE' DE KALDI
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
1.193
2
42
Slm kızlar ,

çatlak olmasın diye siz neler kulanıyorsun neler yapıyorsunuz. Ben hamile kalmadan önce tüm vücüdumu normal vücüt kremiyle kremlerdim. 13 haftalık hamileyim sizce kreme devam edeyim mi bebeğe zararlımıdır yada başka birşeyler mi kullanayım. Doktoruma sormayı unutuyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
 
ben burdayım :) valla ben şimdilik hiç bişey kullanmıyorum.bi kaç hafta sonra bebek yağı ve badem yağına başlamayı düşünüyorum.bu arada 12 haftalık hamileyim.
 
onlar nasıl kullanılıyor genciza karıştırıptamı yoksa bir gün ondan bir gün ondan mı bir bilgin varmı bu arada 2li test zamanın gelmiş. Sakın atlama.
 
canım ben sabah birini akşam birini kullanmayı düşünüyorum.ense ölçümü yaptırdım.kendi adıma ikili teste gerek duymuyorum.
 
krem konusu benide endişelendiriyo krem sürsem bişi olurmu bebege gecermi diye korkuyorum acıkcası bebek yagı diyo herkez genciza nın da dedigi gibi sanırım bende ona başlıycam bende catlaklar cıktı kızlar yaa offfffff :KK43:
 
canlarım ben 24 haftalıgım ..bende bebek yagı aldım..

badem yagı gobektekı tuylerı artıyor daha sonra tuylerle ugrasıyorsunuz..


benım doktorum eger vucud yapacaksa engellıyemezsın dıye ılac vermedı

bol bol masaj ya dedı hem bebişe ıyı gelır hemde kırısıklıgı azaltır dedı..

bebek yagınıda aksamları uc dort kere surdum bıraktım

hıc çatlağım yok sımdılık
 
ya bide bebek yagını kokulumu kokusuzmu almak lazım ne biliyim bebege bir zararı olurmu kokulu olanlarınCADIARZU
 
benim göbek hafif çıktı.ama bir an önce karnımın büyümesi için sabırsızlanıyorum.artık çatlak matlak buna kesinlikle değer.bi kaç haftaya bebek yağına başlicam.bu arada derinin daha esnek olması için bol bol su içmeyide ihmal etmeyin kızlar.
 
kızlar benim doktorum demiştiki eğer çatlayacaksa ne kullanırsan kullan çatlayacaktır.çatlamayacaksa davul gibide olsan çatlamaz.gerçektende 2 şişe badem yağı 1 kutuda bebe yağı kullandım.sadece tüylenmeme sebep oldu.aşırı derecedede çatlağım oldu.bilginiz olsun dedim.zaten şuan kızım 1,5 yaşında.
 
kızlar göğüslerde ne gibi değişiklikler oldu kararma için erken dimi yani benimkilerde damarlarım çok belirginleşti mosmor oldu damarlarım çok belirginleşti
 
bende damar belli olmuyor ama gögüs uclarım birazcık karardı tam degil yani aşırı derecede degil sanırım erken daha tub83
 
ben banyodan cıkmadan once hafifi nemliyken bebe yagi sürüyorum hemen emiyor..birde lierac diye bir krem aldim her gün onu sürüyorum.biraz pahali ama ise yariyormus

benim gobegimin altında kasintilar basladi catlayacagim herhalde :KK43:
 
kizlar türkiyeyi bilmiyorum ama almanyada catlaklar icin hamilelik yagi diye satiliyor eczane ve drogerie deniyor öyle yerlerde .. yurt disindakilere yardimci olabilirim markasi bübchen .. türkiyede de vardir mutlaka eczaneye sorun ..markasi farkli olabilir okiss süprizzzzz
hah bi de gögüs konusuna gelince benimkiler balon gibi oldu iki avuc vallahi :icecream:
gögüs uclarimda bügüdü dogal olarak .. damarlar felan cikti bi de aciyolar .. vücudum hamilelikten sonra nolacak bilmiyorum :çok üzgünüm:
gerci ne olursa olsun bebegim icin deger :emir_bebek:
 
ya kızlar benim karnım çok felaket kaşınıyo sanırım çatır çatır çatlıycam kaşıntıdan ölücemya felaket bişiy bu ne kullanıcam bilmiyorum 14+6 haftalık oldum karnım çıkmaya başladı kimi bebe yağı diyı kimi badem, susam ve havuç yağını karıştır diyo kimide kakao yağı diyo ay ne kullanıcamı şaşırdım galiba en iyisi bebe yağı öyle deilçmi ay bana bi akıl verin nolur çatlamayı geçtim şu kaşıntım geçsin ona bile razıyım senağlamasenağlama
 
Kızlar bu konuyu çok iyi araştırdım en iyisi susam yağı veya zeytin yağımış. ama zeytin yağının hakiki olması şart şimdilik günde bir kere 5. ayda sabah akşam bir kere sürülmesinde fayda varmış.
 
tamamda zeytinyağı vıcık vıcık olur,nasıl olacak o iş fisfisfis pehlivanlar gibi gezeriz artık lülülülülülü
 
kızlar tüm araştırdıgım sitelerde catlaklar için en iyi olan yag kakao yagıymış tüm hamilelik ile ilgili sitelerde bu bilgi var bence bir deneyelim ben alıp deniycem ve iyi sonuc veriyormuş bilginize...
 
X