çokk pahalı olmamalı ama :2:
kız bu infini iğneli bişeymiş şimdi sen paylaşınca ilk kez gördüm nette baktımda
15 gün arayla 3 seans diyodu da fiyata dair bişi göremedim, bide makalelerde sanki arada bi tekrar yaptırmak gerekiyomuş gibi algladım:26: pahalıdır sanki altın iğneler falan:26:
15 gün arayla 3 seans diyodu da fiyata dair bişi göremedim, bide makalelerde sanki arada bi tekrar yaptırmak gerekiyomuş gibi algladım:26: pahalıdır sanki altın iğneler falan:26:
kızlar sizin nerelerinizde çatlak varbuarada ?
ya kızlar sızın yıne gorunmeyen yerınızde benım goguslerımde var senelerdırgercekten gecıren bır sey yokmu yaa kendımı cok kötu hıssedıyorum gördukce.. ne duzgun tısort gıyebılıyorum nede bıkını . esmerım bır de beyaz beyaz gozukuyolar cok kötu bır durum ya
Merak etme yalnız değilsin aynı sorunu bende yaşıyorum beyaz tenliyim ve özgüvenim 0 keşke sadece göğüs bölgemde olsaama bu yöntemi okuyunca umutlandım deneyen kimse yok mu ?
Canım madecassol ve hametan kullan bide limon aspirin sür derim ben ben şuanda aleo vera yağı kullanıyorum 2. Günüm :)
nightmarenights sen dermaroller kullandın mı canım hiç ?bide evli misin bekar mı? ben bekarım ve seninle aynı durumdayım
canım ya goğüs bölgesi çok kötü oluyor ya baska yerımde olsaydı da orda olmasaydı ya parası neyse bırıktırıcem kurtulmak ıstıyorum goguslerımın hıc bır sexylıgı yok yaılerde evlendıgımde ne gıysem yakısmıcak benımde özguvenım sıfır bır de gögusumun yukarılarına dogru catlak dekolte gıymekten gectım normal tısort gıydıgımde bıle gözukuyor herkes nıye oyle dıye soruyor
Benim gögüslerim büyük olduğu için ilerde küçültmeyi düşünüyorum , düşünüyorum dediysem KESİN :) . Bir nebze azalır bence sen ne düşünüyorsun ?
azalır bencede bana dememişsin amakarındakileri de oyle alıyolar sonuçta ordaki deriyi de alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?