catlaklar ne durumda

sizinde catlagınız oldumu

• evet

OY: 44 66,7%
  • hayır

OY: 22 33,3%

• Ankete Katılan
    66

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
kızlar karnınız kalcanız ne durumda ben 34 doldu aksam birde baktım catlamıs her yerim:1shok: yaaa bende catlamayacak ii annemde var diyordumkafamçokkarıştı

ben 37 haftamdayım. karnımda bi tane bile çatlak yok ama bacaklarım malasef baştan aşağı çatladı. gerçi daa önceden de kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlak vardı ama şimdi iyice çoğaldı.

ben 37 haftamdayım. karnımda bi tane bile çatlak yok ama bacaklarım malasef baştan aşağı çatladı. gerçi daa önceden de kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlak vardı ama şimdi iyice çoğaldı.

bende karnımda yok diyordum ama aynaylan alttan bakınca sok oldum:delphin:

ınsaalah olaz sımdılıkyok bende..bakalım zaman ne gösterıır.aynayla kontrole dıyorum

göremedeiğim yerlerde aynada kendimi incelerken gördüümm :( hemde kırmızı damar gibi ıyyyyy :(

36. haftada bir başladım çatlamaya, hala çatlıyorum. Karnımda çokk fazla var. Bacaklarımda çok yok ama karnımmm kırmızı kırmızı çatlak içinde;(

benimde allaha şükür karnımda hiç yok.kalçam ve popmda kırmızı çatlaklar var ama
gerçektende aniden çıktı benimkilerde.
sanki bir gecede çıktılar :bbo:

benimde sağ ve sol kasıklarımda başladı ve çoğalıyo.kremlenmediğim günde yok.genetik olduğunada inanmıyorum annemde tek çatlak yok çünkü.napalım bebeklerimize değer.

34. haftada karnımın alt kısmında minnacık kırmızı bir çizgi çıkmıştı aynayla bakılınca zar zor anlasılıyordu.36. haftada tekrar bi baktım ki ooooo:))))
şimdi doğum yaptım beyaz beyaz ince çizgi halindeler .

bende 37. haftamdayım karnımda olmadı ama diz kapaklarımın arka tarafı kırmızı kırmızı çizgiler dolmuş ben onları damar falandır diye avutuyordum kendimi yazdıklarınızı görünce:gitme: of off

21 haftalık hamileyim gögüslerim çok büyüdüler ve dayanamayıp çatır çatır çatladılar başka yerimde yok umarım olmaz inş olmaz acayip takıntı yapıyorum çünkü

hala karnımda bişey yok ama bacaklarım, kalçam, diz kapaklarımın arkası yani belimle diz kapağım arasında kalan bölgem olduğu gibi çatlamış, malesef engellemeninde bi yolu yok bu meretleri, krem falan hepsi yalan mafoldumben

benim 4. ayımda başladı çatlaklarım, göğüslerim durdu ama popom harita gibi kırmızı kırmızı. daha karnımda yok çok şükür ama önümüzde uzun bi zaman var bakalım.

Back
X