catlaklar ne durumda

sizinde catlagınız oldumu

• evet

OY: 44 66,7%
  • hayır

OY: 22 33,3%

• Ankete Katılan
    66
24i haftadayım henuz bısey yok son haftalarda oluyo heralde

her aksam bebak acım badem nemlendırıcı suruyorum bakalım ne olucak :kedi:

32+2 haftalık hamileyim valla kullanmadığım krem yağ kalmadı karmın dünya haritasına döndü:kedi: başka yerde olmadı ama yapı meselesi heralde olucagı varsa ne olursa olsun engellenmiyor

Bügünde sol bacağım çatlamış yine kirmizk

arkadaslar bende 38 haftalığım ilk hamileliğimde catlağım hiç olmadı şuandada yok ve ben 7 kilo aldım bu zamana kadar, genetik diyolarda benimde annemde var cok şükür bende yok sizede çatlaksız hamilelikler dilerim.

kızlar bu çatlakla ilgili bi arkadaşım demiştiki kaşındığı zaman tırnakla kaşımayın elinizle sıvazlayın ve mutla kaşınınca yağ sürün işte badem yağ kayısı yağ ne kullanıyorsanız artık birde benim annemdede çatlak var kardeşlerimdede bendede var gerçi hiç doğum yapmadım ama önceki kilo alıp vermeden oluşan çatlaklar var :)

bende gorunurde bisey yok 31+1 im ama dogumdan sonra cikar ortaya varsada diyorlar...yada son ayda belli eder kendini...

ben hamileligim boyunca 12 kg falan aldım yani sadece karnım büyüdü gibi bişeydi ama karın kalca yanlar catladı biraz pehlivanlar gibi badem yagıyla yaglanıyordum yaz sıcagında ama fayda etmedi:)
simda kırmızı kantaron kullanıyorum bakalım bir sonuc verecekmi

31. haftam bugun doldu ve henuz görebildiğim bi çatlağım yok ama gözüm sürekli karnımda kalçamda.
kıyafetler iz yapıyo çatlak sanıp krem sürüyorum ha bire. sonra bakıyorum değil.
bu arada ben yağ olayını vıcık vıcık sevmediğimden bıraktım; body shoptan body butter aldım onla yağlanıyorum..
inşallah işe yarar da en az hasarla atlatırız...

bende çok korkuyorum ha bire yağlanıyorum. inşallah çatlamam. kakao yağını tavsiye ediyorum. ama hakiki sabun gibi katı olanını. aktarlarda satılıyo. buharda eritip sürüyosun. biraz ağır kokuyo ama çatlamamak için değer.

bende hava atıyodum catamıyorum diye geçen aynada kendime bi baktım bacaklarımın arkası komple kıpkırmızı çatlak bunalıma girdim eşime gösterdim beni teselli etti olsun ne olcak takma kafana falan dedi ama şok içindeyim 32 ye kadar çatlamamıştım şuan 34. haftam bitmek üzere çatır çatır giittim göbeğimde hala yok ama yanlarım gitmiş durumda

benım karnımda yok ama göğüslerim akıllara zarar mafoldumben kırmızı kırmızı çatladı özellıkle alt tarafı aynanın karşısına gecıp bı kaldrdım göğsumu altı tamamen kırmızı çatlak senağlama

bende çok korkuyorum ha bire yağlanıyorum. inşallah çatlamam. kakao yağını tavsiye ediyorum. ama hakiki sabun gibi katı olanını. aktarlarda satılıyo. buharda eritip sürüyosun. biraz ağır kokuyo ama çatlamamak için değer.

Merhabalar..bende kakao yağı sürüyorum benimkide beyaz koyu vazelin kıvamlı.sürerken zorlanıyorum.sanırım dediğiniz gibi eritmek gerekli..nasıl eritiyosunuz acaba..benim kakao yağım plastik bi kabın içinde krem kutusu gibi yani..eriyince bildiğimiz sıvı yağ kıvamındamı oluyo..bide eridikten sonra tekrar katılaşıyormu acaba..?????

bende 37 haftamda çatladım ya yoktu hiç sadece karnımın alt bölgesi ve yanları bacaklarımla gögüsümd eyok çok şükür insanın moreli bozuluyo ya görünce kırmızı kırmızı sonra onlar beyaz oluyo bende seviniyodum ne güzel çatlamadım diye ama insan son aylarda çatlıyomuş.

Merhabalar..bende kakao yağı sürüyorum benimkide beyaz koyu vazelin kıvamlı.sürerken zorlanıyorum.sanırım dediğiniz gibi eritmek gerekli..nasıl eritiyosunuz acaba..benim kakao yağım plastik bi kabın içinde krem kutusu gibi yani..eriyince bildiğimiz sıvı yağ kıvamındamı oluyo..bide eridikten sonra tekrar katılaşıyormu acaba..?????

bi kaba sıcak su doldurup onun içine koyabilirsin. eriyince bildiğimiz sıvı yağ kıvamında oluyo. soğuyunca tekrar eski halini alıyo. yani her seferinde eritmek gerekiyo. güneşe de koyabilirsin. ben yazın güneşlenirken de sürüyorum güneşte hemen eriyo zaten. çok rahat sürülüyo:)

bende 35.haftamdayım.karnımda hiç çatlak yok henüz ama bacaklarım çok kötü çatladı
kalçaya yakın olan üst kısımlar ve kalçam kıpkırmızı,dize yakın yerlerde bile ara ara çatlak var
bu arada şimdiye kadar 16 kilo aldım mafoldumben

Back
X