Çatlaklar :((

Haziran_

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
23
0
16
Ankara
Kızlar çatlaklarınız başladı mı? Aslında henüz kilo almama rağmen cildim çok kuru olduğu için biraz çatlağa meyilli bir cildim var. Sizin çatlaklar başladı mı? Ne tür önlemler alıyorsunuz?

var var canım ya ben de çok kilo almadım ama çok su içememe bağlıyorum kesnlkle, aslında 2 ay dolalı haftada 4-5 gün yatarken bebe yağı sürüyorum , çünkü meyilim vardı hep korkuyordum aama engelleyemiyorum çok su içmeliyiz , tabi elimzden geldiğince nemlendirmeye de devam etmeliyiz... olduğu kadar artık. Bu arada lierac da aldım haftada bir de onu kullanıyordum artık hergün kullancam sabah birini, akşam birini şeklinde.

Lierac ben de kullanıyorum ama nemi yetmiyor gibi. Vazelinle takviye yapıyorum. İnşallah çatlamaz cildimiz (

Ben ilk coCuguma 0 göbekle hamile kalmıştım basta bı bakım yapmadım sonlara doğru badem yagi kullandım ama maalesef engelleyemedim
Doğumdan sonra resmen çizgili karpuza donmuştum

Zamanla geçtiler hiç bı bakım yapmama rağmen sadece beyaz parlak çizgiler olarak kaldılar
Ama bu bebisimde cok tedbirliyim. Simdiden amway in nemlendiri vücut kremini kullanıyorum baya iyi geliyor...
Dogum sonrası sikilastirici krem kullanacağım ins...
Suanda çatlağım yok sanırım catladigim kadar çatladım kızımda

bende lierac kullanıyorum ama sanki yeterli değil gibi sürüyorum kuruyo vücudum kakao yağı aldım cok güzel yumuşatıyo vücüdu gerçekten

bende lierac kullanıyorum ama sanki yeterli değil gibi sürüyorum kuruyo vücudum kakao yağı aldım cok güzel yumuşatıyo vücüdu gerçekten

etkisini bilemem ama gerçekten bebeyağı bile lieractan çok çok iyi gibi geliyor bana da

valla kızlar genetik falanda deniyorya hikaye bence. annemde tek bir çizgi bile yok 3 doğuma rağmen. ben ilk gebeliğimde lireac da kullandım bebeyağıda sürdüm kaysı çekirdeği yağıda sürdüm ama ne fayda. yine çatladım bunda çatlarmıyım bilmiyorum. yeterince karnımda eskiden kalma çatlaklarım beyaz beyaz yerleri belli. oralardan genişlerim herhalde:)

su içme oranın nasıldı canım? aslında çok ilişkili olduğunu biliyorum ama içemiyorum maalesef ya benm basenlerden başladı çatlamaya

etkisini bilemem ama gerçekten bebeyağı bile lieractan çok çok iyi gibi geliyor bana da

ben bebe yağıda kullandım oda güzel ama kakao yağını vücut gerçekten emiyor.bebe yağında hep yağlı yağlı kalıyodum ama lierac sanırım sanıldığı kadar iyi değil ben doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum onu tekrar

bende ilk gebeligimde 3 ayda bebek yagı kullanmaya başladım doguma kadar günde bir yada iki kere sürdüm hiç çatlak olmadı bu bebişimde de sürmeye başladım ama basenlere ve gögsünûze de sürün cünkü onlarda genişliyor ve çatlıyor

Benim de ilk gebeliğimin de göbeğimde hiç çatlak oluşmadı.Sadece basenler biraz oldu ama bu sefer göbeğimde çatlaklar oluşmaya başlıyor bir de kaşınıyor bende badem yağı kullanmaya başlayacağım.kakao yağını da duydum oda çok etkilymiş onu da denemek lazım...

Bende lierac ve bebe yağı kullanıyorum sabah akşam göbeğimde hiçbir çatlak olmadı ama göğüslerim fenaaa lierac varolan çatlakların rengini biraz düzeltti oyuzden doğumdan sonrada kullanmaya devam edicem

çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz bakım falan hıkaye hamıleliğimde 18 kılo aldım son 15 gune kadar tek çizgim yoktu şimdi göbeğim sönmüş balon gıbı

kızlar bu çatlakların bence ne suyla
ne başka bişeyle alakası var biraz yapı meselesi galiba
hamileliğimin sonuna kadar ciildimi hep nemli tuttum
bebek yağları döküntü yaptı kakao ve acı badem yağı karışımı
alerji yaptı derken bacaklarıma bepanthol krem
karnıma vazelin ve arko yağlı krem sürdüm hamileliğimin son aylarında lierac kullandım
ve sonuç çatır çatır çatladım
doğumdan sonra daha çok çatlaklar ortaya çıktı

ben yaklaşık 1 aydır sabahları lierac akşamları bebe yağı düzenli şekilde sürüyorum.ama karnımın yan tarafları önce pul pul döküldü şimdi kırmızı yarıklar halinde çatladı.daha 4. ayımda böyleyken 9. ayda nasıl olacağımı tahmin edemiyorum.bu arada benim annemde 3 doğum yapmasına rağmen çok az bir çatlak var.yani hani genetikti bu işler....

bizimde ailede herkesin çatlamıştır benimde kesin çatlıcak korkusuyla küçüğümden beri hep bebe yağı kullanırım cildim çok kuru zaten kışları pul pul dökülür oyüzden dikkat ediyorum şimdi günde 2 kez bebe yağı kullanıyorum bacaklarıma göğüslerime kollarımın arka kısmına ve göbeğime sürüyorum vıcık vıcık oluyorum ama napıyım emiyo hemen vücüdum allah'tan şuanlık bişi yok ama bacaklarımda selülit oluşmaya başladı sanırım o da kilodan oluyo..

kızlar bende şuan için bişi yok ama nasıl olduğunuda bilmiyorum ya... netten badem yağının şehir efsanesi olduğunu kakao yağının iyi geldiğini okumuştum bende ikisini kullnmaya başladım 1 aydır fakat çok aman aman düzenli kullanmıyorum bide ben tatlı badem kullanıyorum hangisi olduğunu bilmediğim için hep tatlı badem aldım..acı badem mi kullanmalıyım? ebru şallı programındada çatlaklar için kayısı ve fındık yağı karışımı yapmış nette buldum ama ben daha uygulamadım...1 yemek kaşığı fındık yağı 1 tatlı kaşığı kayısı yağı karıştırılarak yapılıyor....bi sürü krem yağ kullanıpta çatır çatır çatlayanı çok duydum umarım bizler çatlamayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…