Çatlaklar :((

canım lierac sabahları kullanıyorum,evet ben de pek etki gördüğümü söyleyemem ama göğüsler için mutlaka kullan derim,sarkmayı da engelliyor deniyor....
akşamları bebeyağı ve nemlendirici nutregina krem üstüste sürüyorum.... zaten bebeyağı duştan çıkınca,nemli vücuda... arkasından da krem sürünce bayağı nem alıyorsun... suyu da ihmal etmemek lazım tabi.... bol su içiçez

evet canım aynen bebeyağını kullanıyorum ben de her akşam, bol da su içiyorum şimdilk görünür de bişey yok ama son haftasında çatlayan bile çok duydum, neyse biz tedbiri elden bırakmayallım. Göğüsler için iyi olduğunu da ilk kez duydum, ama benm görüslerim öyle çok da büyümedi canım ya, hala eski iç çamaşrlarımı kullanıyrm ben

valla kızlar ben badem yağının üzerine tanımıyorum bugün sağlık ocağındaki ebede özellikle ne kullandığımı sordu karnında tek bir çatlak yok ne kullanıyosun dedi ben ilkinde badem yağı kullandım hiç çatlamadım bundada hem badem yağı hemde lierac kullanıyorum ama tek tük sürüyorum ve tavsiye derim arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…