Bende lierac ve bebe yağı kullanıyorum sabah akşam göbeğimde hiçbir çatlak olmadı ama göğüslerim fenaaa lierac varolan çatlakların rengini biraz düzeltti oyuzden doğumdan sonrada kullanmaya devam edicem
Kakao yağı ve badem yağının birçok insanda tüylenme yaptığını duydum bu yüzden ben hergün bebeyağı sürüyorum. Son 3 gündür de lierac kullanmaya başladım fakat bu da cildimi fazlasıyla kuruttu nedense pul pul soyuluyor. En iyisi saf zeytinyağı kullanmak...
valla kızlar hamileliğim süresince sabah öğle akşam durmadan yağlar şunlar bunlar sürdüm. en büyük korkum çatlak olmasıydı. ama nafile. ne sürerseniz sürün eğer bünye çatlamaya müsaitse çatlıyor. tabi birazda genetik. benim annemde teyzelerimde hepsinde çatlak var. iç karın ve dış karın genişlik muhabbeti varya o çok önemli. eğer iç karnınız küçükse ne yaparsanız yapın çatlıyor. tabi yinede tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. bir arkadaşım hamileliği süresince tek bir şey sürmemesine rağmen zerre kadar çatlığı yok. ama benimki maşallah fay hattı gibi
benımde ıkınci gebeligim ılkınde catlamadım suanda krem kullanıyorum daha bisi yok.. annemde teyzelerimde halalarımda yani sülalece herkes catlak bizde..:) bende korktum bendede olur diye ama sükür olmadı suana kadar insallah olmazda.. bide su kasıntılar olmasa süper olcak catlagın ana sebebi kasıntı zatenvalla kızlar hamileliğim süresince sabah öğle akşam durmadan yağlar şunlar bunlar sürdüm. en büyük korkum çatlak olmasıydı. ama nafile. ne sürerseniz sürün eğer bünye çatlamaya müsaitse çatlıyor. tabi birazda genetik. benim annemde teyzelerimde hepsinde çatlak var. iç karın ve dış karın genişlik muhabbeti varya o çok önemli. eğer iç karnınız küçükse ne yaparsanız yapın çatlıyor. tabi yinede tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. bir arkadaşım hamileliği süresince tek bir şey sürmemesine rağmen zerre kadar çatlığı yok. ama benimki maşallah fay hattı gibi
kızlar çatlaklar konusunda lierac ve bebeyağı ile önlem almaya çalıştım bu zaman kadar... ve de banyodan çıkınca bebeyağını sürüp üstüne de sıradan bir vücut nemlendiricisi sürünce sürekli nemli kalıyorum. iç karnım çok geniş sanırım benim,bunun da etkisiyle 8. aydayım daha yeni anlaşılıyor hamile oldugum bakınca.... ve şimdilik 20 kilo almama rağmen de çatlağım yok,korkum son ay çatırdamak......... yağlanmaya devam kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?