- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi yokolanumutlar
hayırlısı o zaman :))Ben 7 ay önce doğum yaptım :)
Onlar da bana armağan kaldı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı o zaman :))Ben 7 ay önce doğum yaptım :)
Onlar da bana armağan kaldı :)
aynen bir de bol su tüket :)Ben kakao yagi aldim ama islenmemis olanindan parca parca satiliyor hergun ondan suruyorum zaten en basindan surmek lazimmi
hamilelik döneminde çatlamamak için ne kullandınız??bir öneriniz var mı??
Ben de katı kakao yağı, kakao-argan-kantaton yağı karışımı ve lierac kullanıyorum. Bi birini bi birini... Şimdiye kadar çatlak olmadı çok şükür. Bunlara rağmen çatlak olursa yapacak bişey yok demektir kızlar :)
bol bol su tüketin gerçekten faydası çok :)) ben de bir sürü krem yağ kullanıyorum kaşıntılar başladı bugün inşAllah çatlama olmaz.ben 1 ay önce sürmeye başladım çatlak kremi ondan öncesinde de bebe yağı sürüyordum, şimdi hem bebe yağı hem Mustela'nın hem çatlak yağını hemde kremini kullanıyorum. benimde vücudum çatlamaya müsait bir vücut umarım ilerleyen zamanlarda çok fazla çatlakla karşılaşmam :)
bol bol su tüketin gerçekten faydası çok :)) ben de bir sürü krem yağ kullanıyorum kaşıntılar başladı bugün inşAllah çatlama olmaz.

inşAllah :))elimden geldiğince içiyorum su, bazen zorla içiyorum hatta :)) inşallah olmazzz hiç birimize![]()