çatlakları olanlara bir tavsiye..

kıslar ben hamıle degılım ama evlendıkten sonra aldıgım kılolar bende catlak olusturdu.:çok üzgünüm:
koltuk altlarımda ve kollarımda beyaz catlaklar var.bunun ıcınde bepenthane kullansam olurmukı?:uhm:sadece bu krem karın bolgesıne mı suruluyor?

kızlar benim bacağımın arkasında içten kırmızı kırmızı çizgiler var varis değil selülüt değil ne acaba bilmiyorumda ne olduğunu bilmediğim için birşeyd yapamıyorum sizce ne olabilir.birde kalçamda hamileyken kaşıntım vardı hep tınak izim kalmış bepanten sürsem geçermi acaba

oluşan çatlaklarım için aktar dan dolu yağlar kullandım.fakat bi işe yaramadı.demet şener in kullandığı strivectin sd bi nebze olsun ii geldi fakat fiyatı oldukça yüksek bi köşe yazarı tavsiyesiyle strawberrynettn yarı fiyatına aldım.orada her ürün çok ucuz bütün parfüm ve her türlü kozmetik ürün freeshop fiyatına siteyi
şiddetle tavsiye ediyorum

bu site güvenli mi peki biraz çekiniyorum da netten alışveriş yapma fikrinden. :sm_confused:

bepanten emzirirken kullanılır mı?birkaç kez sürdüm krnıma ama sonra acaba dedim.prospektüsü de kaybetmişim.süte geçer mi?

Arkadaslar, bepanten ciltten emilerek sute ve bebege geciyor. Sonuc olarak bebeginize kimyasal emziriyorsunuz. Hatta kendinize de kimyasal suruyorsunuz. Hangi ciddi iyi olan seyin fiyati bu kadar ucuz olur diye dusunun bir. icinde steroid oldugu icin etkisi hizli ve fiyati ucuz. ben siddetle Motherlove Karin catlak Kremi oneriyorum. Duzenli kullanmaniz lazim.Cildinizi besliyor ve nemini muhafaza ediyor. Bir de cildin gerginligi lazim, dolayisiyla her sabah, yataktan yere iniverin bir zahmet ve biraz mekik cekin, ama her sabah. Kremin fiyati internette farkli yerlerde farkli fiyatlarda ama galiba en ucuz e-bebek te. Muthis, ustelik organik bitkilerden uretiliyor, Amerikadan ithal.Ben 50 YTL'ye aldim yanilmiyorsam. ozellikle hamileler sakin kacirmasinlar.

kıslar ben hamıle degılım ama evlendıkten sonra aldıgım kılolar bende catlak olusturdu.:çok üzgünüm:
koltuk altlarımda ve kollarımda beyaz catlaklar var.bunun ıcınde bepenthane kullansam olurmukı?:uhm:sadece bu krem karın bolgesıne mı suruluyor?

selam,
aynı sorun bende de var.kilo alınca koltuk altlarım ve göbeğimde oluştu çatlaklar.siz bir çözüm bulabildiniz mi peki ?

hale arkadaşım. paylaştığın bilgi için teşekkürler öncelikle.tariflerin baya zahmetliymiş. işe yarıyosa sahmeti de önemli değil de, sen bu sonuçları ne kadar zamanda aldın, merak ediyorum. ayrıca, gözle görülmez bir hal aldılar demişsin. sorun tamamen ortadan kalkmayıp sadece hafifledi mi, yoksa çatlaksız bir cildin mi var şuanda. cevap yazarsan sevinirim

kızlar benim göğüslerimde popomda ve popodan aşşaya bacaklarda çatlaklar var sanki doğumdan sonra hafiflediler hele göğüslerimdeki baya bi azaldı. acaba kremdenmi gerçekten yoksa doğumdan sonra azaldığı içinmi kreme bağlıyorlar:uhm: benim gibi farkeden varmı başka?

bu dayca arkadaşta konunun uzmanı gibi işi ilacı pazarlamak olmasın arkadaşlar dikkat edin. özel reklam yapmak yasak sonuçta..!!!

Son düzenleme:
:1shok::1shok::1shok::1shok:anaaaaaaaaaaaaa kızlar şok oldum şahsen bende bu krenden var ve dr.doğumdan sonra reçeteye yazmıştı ve göğüs ucu çatlamalarına iyi geliyor diye yazılmışta ......

Bepanthen çok bilinen ve kullanılar bir kremdir. Pek çok kişi nemlendirici yerine kullanıyor. Özelliği cilt yenilenmesini hızlandırmasıdır. Pek çok şeye iyi gelir. Bepanthen krem nemlendirici gibi hafif bir kremdir. Bepantene merhem yağlıdır. Bebeğiniz pişik olduğunda altına sürebilirsiniz. Bepantene plus kesinlikle kullanmayın çünkü antibiyotik içerir. Sadece doktor yazarsa kullanın. Cildiniz çok kuruysa merhem olanı da kullanabilirsiniz. Ben krem olanı uzun süredir pek çok şeye kullanıyorum. Mantık deri yenilenmesini hızlandırması... Dekspantenol içerir. Pantenol adlı merhemde bunu merhemine benzer kızımın pişiklerine kullanıyorum. Bepantol losyonda içerik olarak aynı galiba. Hani pro vitamin b5 denir ya bildiğim kadarıyla aynı şey. Uzun süreli kullanımda kılları güçlendirdiğini iddia edenler var. Aşırıya kaçmamak lazım.

selam kızlar ben bu konuyu tam üç ay önce açmıştım, küçük bir tecrübeyi paylaşmak içindi. bu konuda çok uzman değilim ama benim üç aylık çatlaklarımın toparlanmasına yardımcı oldu.walla daha öncekilere bişi yapar mı bilmem. denemeden bilemeyiz, bu ararda ben de burdan birçok yeni bilgi edindim herkese teşekkürler

Back
X