Dene düzenli olarak kesin fayda görürsün.Ben çok mutluyum artık bu yıl nerdeyse hiç denize gitmedim.Yakınımdaki insanların aaa ne kadar çatlak vücudun var demesinden.Ama 2011 yılı vakit buldukça denizdeyim artık.Çok şükür vücudum çok güzel oldu.gerçekten miii...allahım benimde tek takıntım bu neredeyse..
ben 4 kez hamilelik geçirdim bunlardan oluşan çatlaklarım var..bunu deneyeceğim canım..teşekkürler...
[COLOR="Red"]cANIM BENİM KULLANDIĞIM MARKANIN.FİYATI 3 LİRA HER ŞİŞENİN.15 TL VERİYORSUNUZKARIŞIM İÇİN 2-3 AY KULLANIRSIN ZATEN.bEN BU KARIŞIMI BİTMİŞ KOLANYA ŞİŞESİNE YAPTIM KOLONYA ŞİŞESİ BİRAZ BOŞ KALDI.fINDIK YAĞINI İLK KULLANDIĞIMDA KÜÇÜCÜK ŞİŞEYİ 1.5 AY KULLANMIŞTIM.[/COLOR]okadar karışımı birden nerden bulalım yhaaa(((((((((((((((((
[COLOR="Red"]cANIM BENİM KULLANDIĞIM MARKANIN.FİYATI 3 LİRA HER ŞİŞENİN.15 TL VERİYORSUNUZKARIŞIM İÇİN 2-3 AY KULLANIRSIN ZATEN.bEN BU KARIŞIMI BİTMİŞ KOLANYA ŞİŞESİNE YAPTIM KOLONYA ŞİŞESİ BİRAZ BOŞ KALDI.fINDIK YAĞINI İLK KULLANDIĞIMDA KÜÇÜCÜK ŞİŞEYİ 1.5 AY KULLANMIŞTIM.[/COLOR]
aNLADIM CANIM.mafoldumbenyok canım fiyatı önemli deil ben bulumdugum yerde bu yağları bulamam benm için bulunması zor((((((
Ona başlayalı 2 hafta oldu ama daha 2 kere kullandım.Ama cildim yumuşacık oldu.Tek başına fındık yağını 1 ay kullanmışsınız, diğer yağlarla birlikte oluşturduğunuz karışımı ne zamandır kullanıyorsunuz?
İlk başta onla kullanmaya başladım zaten bu yağları.Fındık yağı,cildin esnekliğini sağladığı için yeni oluşan çatlaklarıma çok iyi geldi eski olanlarında görünümünün düzelmesinde fayda sağladı.canım fındık yagını tek kullandıgında oda işe yaradımı
İlk başta onla kullanmaya başladım zaten bu yağları.Fındık yağı,cildin esnekliğini sağladığı için yeni oluşan çatlaklarıma çok iyi geldi eski olanlarında görünümünün düzelmesinde fayda sağladı.
Dene düzenli olarak kesin fayda görürsün.Ben çok mutluyum artık bu yıl nerdeyse hiç denize gitmedim.Yakınımdaki insanların aaa ne kadar çatlak vücudun var demesinden.Ama 2011 yılı vakit buldukça denizdeyim artık.Çok şükür vücudum çok güzel oldu.
Canım yardımcı olabildiysem ne mutlu...Umarım seninde benim gibi psikolojin düzelir ve çatlakların yok denecek kadar az görünür halde olur.Bu arada kullanmaya başlıyacaksan cilt tipini ve çatlaklarının kaç yıllık olduğunu paylaşır mısın?canım benim aynen bu durumdan dolayı şikayetim vardı hemde gördüğüm güzel göbeklerden sonra hep saklıyordum.bilmiyorumkismile.
ilk fırsatta alıp deneyecegim canım..paylaşımın için çokkkkkk teşekkürler..kaydirigubbakcemile5
canım cilt yapını ve çatlaklarının kaç yıllık olduğunu yazar msısın?[/QUOTE]hmm fındık yagıyla başlayayım ben iyi gelirse diğerlerini bi şekilde dışardan istetmeye calışayım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?