- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Çatlakların ne kadar zaman önce olmuştu ?eğer yeniyse onunda etkısı olmuş olabılır.Bıde kozmatıkçılerde küçük fırça gıbı bışey düşünün ucunda mınnacık bır sürü iğne var önce banyoda kese atıyorsunuz sonra çatlak Kremını sürüp o bölgenin üzerınde o fırçayı gezdırıyosunuz kan dolaşımını hızlandırıp kullanılan Kremın yada yağın daha etkılı olmasını sağlıyormuş.Geçenlerde tv de izledımde.
merhaba :) benim catlaklarim eski sayilir 7-8 senelik diyebilirim ama yinede geciyorlar sukur ki ,o fircayi hic duymamistim ama cok mantikli kullanilabilir
Aaa çok ıyı ozaman,benımde lıse zamanından kalma totomda varda baya ondan sordum yani.Bıo oıli çok okudum araştırdımda denemedım hiç tedavısı olmayan tek şey çatlak çünkü( ama en azından hafifletiriz.Bu kadınların çektiği ne zaten ya şu çatlaklardan çektiği.
Ahh seninkiler lise yillarindaymis ben catlamaya ortaokulda basladim , gider gelir kasinirdim kucukken megerse catlaklar yuzundenmishayatimda hic bikini falan giyemedim su pis catlaklarim var diye ama yaza kadar insallah gecicekler
arti benim kullanmadigim sey kalmadi bide bunu denedim aman dedim hic gecmesede olur azalsin o bile yeter ama bekledigimden daha iyi oldu sonuc , insallah senin catlaklarina da cozum olur . :)
Ee ozamanlar bılmıyoruzkı tabı her banyodan sonra kremlenelım,nolcak işte sonuç bu.Şimdi hamıleyım kullanmak istemmiyorum gerçi nette zararı yok diyo ama olsun.Çatlamayada müsaıtım zaten bakalım nolucam 9 ayın sonunda :)) eklenmış beyaz ve kırmızı yarıklarla merhaba demem yaza inşallah.Şimdi bolcana kakao ve kayısı sürünüyorum.
Benimde dogum dan sonra cok catlagim oldu dogum tapali sekiz ay oldu sizce bu yagi kullansam iyi gelirmi
Nolur bi cvb verin
Benimde dogum dan sonra cok catlagim oldu dogum tapali sekiz ay oldu sizce bu yagi kullansam iyi gelirmi
Nolur bi cvb verin
bende çatlaklarımdan muzdaribim bir türlü geçmedi şimdi de bi oil ve emu oil onları kullanacam.İlk önce dermoller kullanıp sonra yağları sürecem ve daha sonra streçle sarıp geceleri öyle uyumayı düşünüyorum bakalım ne kadar etkisi olacak
canım sen emu oil nerden aldın ben tr deki bi siteden aldım ama tedarik edilememiş göndermediler. sonra ebayden aldım ordakiler hem saftır diye..
canım sen emu oil nerden aldın ben tr deki bi siteden aldım ama tedarik edilememiş göndermediler. sonra ebayden aldım ordakiler hem saftır diye..
canım bu emu oil watsons da vardı ya bakmadın mı oraya bende gördüm bayadır var hemde
bir de ben daha önce de yazmıştım ama konu silinmiş sanırım beş seans dermaroller yaptım tüm vücut kollarda pek değişme yok ama karnımdaki çatlaklar %40 silindi
aslında 0.5 mm dermaroller ve bu yağı her gün sürmeyi planlıyorum çatlaklarıma 4 ay boyunca daha iyi emsin ve kollajen oluştursun diye bir yandan dermaroller deneyeceğim
bende çatlaklarımdan çok şikayetçiyim...çok mutsuzum vücuduma bakmak gelmiyo içimden.sonuç alanlar bizide bilgilendirin lütfennnnnnn
Nolur bi cvb verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?