ÇATLAKLARRR

ddenizzh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
42
4
Arkadaslar çoğu bayanın sorunu gibi benim de kalcalarımda , gogsumde ve belimde çatlaklar var daha 19 yaşındayım vücudum catlaga yatkın sanırım hemen catlıyorum sürekli vucudumu nemlendirmeme ragmen bu kötü goruntuyle karsılastım benim ki ilk kırmızı falan değildi bi sabah uyandıgımda beyaz catlaklarla karşı karşıyayaydım ama belim ve gogsumdekiler bayadır varlar ergenlikten oluştu sanırım bi ara düzenli sporla çok fazla kilo verdiğim olmuştu. İnternetten çatlaklarla ilgili herşeyi arastırdım burdaki yazıları okudum tespitlerime göre babenin kremini kullananlar memnun kalmış , aranınzda kullanan var mı bu kremi veya önerebileceğiniz????

Kremlerin hicbiri işe yaramiyor. Catlak ve yirtiklar estetik operasyonla gormeden gitmiyor. Bosuna parani harcama.

ciks :KK43:

bir ara 56 kilo olmustum sonra 6-7 kilo verdim ve bir daha almadim ama benim de totomda catlaklarim var :KK43:

Catlaklara cozum yok malesef. Kremler falan bir ise yaramiyor.
Cok kirmizi mor gibi olduklarinda lazerle alinabiliyormus diye duydum ama pek etkili olacagini zanetmiyorum.
Bendede var ama kafama hiic takmiyorum.
Cunku o catlaklar hamilelikten geldi bana hayatimin en buyuk hediyesini verdi.
Sende kabullenmeyi ogrenmelisin. Hic kimse dort dortluk degil herkesin kusurlari var.

Oluşan çatlakları hiçbir kremle gideremzsin malesef canım. Ama olusmamasi için bol bol su ic ve sürekli nemlendirici kullan. Ben hamilelegim boyunca kayisi cekirdegi yağı kullandım. Çok az oldu catlagim

benim de çatlaklarım var ama eskisi gibi takmıyorum açıkcası.herkeste de oluşabiliyor,erkek olsun,çocuk olsun. kremle geçmediğini biliyorum. dermaroller ile geçebiliyormuş diye duydum bir araştırın isterseniz

benim de çatlaklarım var ama eskisi gibi takmıyorum açıkcası.herkeste de oluşabiliyor,erkek olsun,çocuk olsun. kremle geçmediğini biliyorum. dermaroller ile geçebiliyormuş diye duydum bir araştırın isterseniz
Benim de duydugum kadarıyla çatlaklar geçmezmiş hiçbi zaman kremler sadece görüntüsünü hafifletirmiş
Oluşan çatlakları hiçbir kremle gideremzsin malesef canım. Ama olusmamasi için bol bol su ic ve sürekli nemlendirici kullan. Ben hamilelegim boyunca kayisi cekirdegi yağı kullandım. Çok az oldu catlagim
kremler sadece goruntuyu etkiliyormuş oyle duydum , çatlaklar hiç bi zaman gecmezmiş bende su içemiyorum o sorunum var bir deee

Olusan catlaklari bilmiyorum ama hamileligimin 3.ayindan beri hergun badem yagi suruyorum sukur bir tane catlagim yok.ama genc kizken sik kilo alip vermekten basenlerimde catlak var.keske onlarada yag surseydim

X