çatlaklı birinin mayo tercihi

drydeniss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
2.186
10
116
40
Diğer
şahsen kızlar doğumdan kalan 4 kilom göbüşümde...
ve güzel kızımın bana bıraktığı hediye doğum çatlaklarım tüm karnımı sarmışken bundan daha iyisini bulamadım..
varsa başka önerisi olan.. çatlaklı hatunlar :utangac: önerilerinizi bekliyorum alkisalkisalkis
:sm_cool:

httpimg39imageshackusim.jpg

acaba etekli birşeylerde mi baksam delikafadulden

adszsdu.png

adsz2fcl.png

tabi hatunlarda durduğu gibi bizde durmaz... o ayrı mesele:delphin:

Son düzenleme:
mayoyu çok begendım hoş duruyo bende ona benzer bişey bakıcam benımde göbeğim var basenler gitti göbüş gitmıyo yaaa

bencede hepsi çok hoş görünüyor
artık göbüşünüde biraz çekersin içeri fazlada çekme sonra gaz yaparmış canım ciddiyim yerimseniben

derya aynı dert bendede var..
çatlağım yok ama göbişim var..
titreşimli kemer kullanıyorum ama bakalım fayda edermi..
aynı bende senin baktıklarına baktım..
etekliler daha kullanımı rahat olur gibi geldi bana...

[QUOTE=tanger;7129503]mayoyu çok begendım hoş duruyo bende ona benzer bişey bakıcam benımde göbeğim var basenler gitti göbüş gitmıyo yaaa[/QUOTE]
kader utansın :dilcikar: insan istemezmi manken gibi olup oo güzel bikinileri giymek:delphin:

sağol canıma.s.

birincisi çok güzel cnm ya bayıldım valla cokacimcoook
benimde ilk tercihimo ama kalçalarımdada var çatlak görüntü kirliliği yaratmasam diyorum kaydirigubbakcemile3

bencede hepsi çok hoş görünüyor
artık göbüşünüde biraz çekersin içeri fazlada çekme sonra gaz yaparmış canım ciddiyim yerimseniben
sağol uyarın için canım.. üzerime birşey alıncaya kadar çekiveririm yoksa göbek fora zaten.. o kadar çok kim tutar içinde göbüşü :utangac:

derya aynı dert bendede var..
çatlağım yok ama göbişim var..
titreşimli kemer kullanıyorum ama bakalım fayda edermi..
aynı bende senin baktıklarına baktım..
etekliler daha kullanımı rahat olur gibi geldi bana...
hoş duruyor elbise gibi üzerine pareo almana bile gerek yok sankim :1rolleyes:

TEN mayolarda çok şık düşünürsen bi kaç model göstereyim...
529441212_m.jpg
529441193_m.jpg

bunlarda da son 2 model rahat kullanabilirsin diye düşünüyorum hani model olarak aklında bulunur... hani sondaki gibi kenarları kalın şortlu gibi mayolarda bence hiç fena değil kullanımı etekten çok daha rahat olar kanımca...
mayo-modelleri.jpg

ay yıldızda şöyle bişey var etekli...
49364_Mavi.jpg

ve son seçenek olarak tankiniler denemek istersen...
tankini2.jpg
492425_fpx.tif

tankini.jpg
my2piece_0.jpg

492479_fpx.tif

etekli modeller..... eğer etekli bikini ise, kalçayı kocaman gösteriyor bence. şayet etekli mayo ise, bu sefer hem göbek hem kalça dombili oluveriyor..
gerçi zaten dombili olduğumuz için bakıyoruz bunlara ama :) o modeller hepten şişiriyor.

şortluları ben rahat giyemiyorum. boğum boğum oluyor tam bacağımı kestiği yer...

bence en iyisi, yüksek belli ve derin olmayan kesimli bikini altı. üst olarak da balensiz, süngerli straplez modeller iyi duruyor.

Back
X