Çatlama akıntısı kesin olur mu

Zeytin_zey

Eren ❤️
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.894
3.040
63
32
Benim bugün çatlama günüm oldu. Ovülasyon testi ile takip ettim, zaten dün ateşim de vardı ve kasıklarımda ağrı da oldu. Bugün çatlama akıntısını bekledim bi akıntı geldi baya fazla geldi şeffaf bi akıntıydı. Ama çatlama akıntısı gibi uzayan cinste değildi. Şunu merak ediyorum illa ki tüm çatlamalarda bahsedilen uzayan akıntı mı gözükür bu kişiden kişiye değişir mi

Herkeste belirgin olmaz bende okmuyo diye iddia ederdim hatta.

Catladigi gün bende kasıklarda baya ağrı olmuştu gece olmuştu ertesi günde beyaz bı akıntı geldi az bisey

Akıntı ve kasık ağrısı çatladığı gün mü olur yoksa çatlamadan önce mi
Valla benım pik yaptıgı gün 2-3 saat icinde böyle bir akıntı geliyor ve bu ara ara ertesi güne kadar devam ediyor yogun ve uzayan tarzda bazen icinde kılcal damar kanı givi ince sızıntı bi kan görüyorum galiba ovulasyonda pik yaptıktan sonra çatlama gerçekleşiyor dedikleri gibi 12 saat icinde ama süre değişebilğr bence

Ben çatlatma iğnesinden bi gün sonra ve akıntıyı gördüğüm gün iki gün arka arkaya değerdirdim işe yaradı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…