Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamaçatlama iğnesi olan bayanlar gelin beraber bekleyelim
Kizlar ben gectigimiz cuma catlatma ignesi oldum ve meleğim yerlestimi cok merak ediyorum benimle ayni seyleri yasayanlar burda paylasalim düşünce ve duygulariniz nelerdir?
Gulkokulum merhaba çatlama iğnesinden önce ilaç kullandın mı? Ben son 1 Yıldır sürekli doktor kontrolündeyim. Hiçbiri iğneden bahsetmedi. Ben teklif edeceğim, nasıl karşılayacaklar bilmiyorum
Gulkokulum merhaba çatlama iğnesinden önce ilaç kullandın mı? Ben son 1 Yıldır sürekli doktor kontrolündeyim. Hiçbiri iğneden bahsetmedi. Ben teklif edeceğim, nasıl karşılayacaklar bilmiyorum
ben aralıkta iğne oldum adetin 5inci günü klomen adında bir ilaça başlıyosun 5gün kullanıyosun sonra 2günde bir doktora gidiliyor ve yumurta takibin oluyo kaç mm büyüdüğüne bakılıyo 20 mm olunca çatlatma iğnesi oldum ama adet oldum hayırlısı bu ay vajinal iltihap olduğu için klomen kullanmadım şubattaki adetimde doktor tekrar çağardı tekrar klomene başlıycam inş.
Arkadaslar Merhaba;
Ben 08.07.2015 tarıhınde catlatma iğnesi oldum. Normalde 16.07.2015 tarıhınde adet olmam gereklıydı ama henuz olmadım. Catlatma ıgnesınden sonra ne kadar sre bekleyıp test yapılmalı bılgınız var mı? sımdıden tesekkurler.
kızlar bu gun çatlatma iğnesi oldum salı günü toplama yapılaçak... lakin sizlere bir sorum olacak...denize girmemde bir sakınca varmı.......doktora sormadımm..
f-samanyolu merhaba;
bende catlatma ıgnesı oldum ve kımyasal gebelık yasayarak dusuk yaptım. Tıbbı bılgım yok ama mantık olarak ben denıze gırmemeyı tercıh ederdım.