Çatlama iğnesi olanların

Pamuk9494

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
370
220
23
30
Selam kızlar .. çatlama iğnesi olupta bekleyenler hepbirlikte bekleyelim mucizemizi🥰
Kaçıncı gündesiniz? Belirtileriniz nelerdir?
Veya çatlama iğnesinden sonra positifi görenler neler yaşadınız bize anlatır mısınız..
ben bugün 6. Günümdeyim ve zaman gecmiyor..

Selam kızlar .. çatlama iğnesi olupta bekleyenler hepbirlikte bekleyelim mucizemizi🥰
Veya çatlama iğnesinden sonra positifi görenler neler yaşadınız bize anlatır mısınız..
Merhabalar, inşallah evladınız sizinledir. Çatlama iğnesinde normal bir yumurtlama ve çstlama aşamasından daha mı yüksek şans oluyor acaba

sagolun insallah❤️ zaten catlama ignesi olduktan sonra yumurtlama oluyor 36-48 saat icerisinde.. tabi spermler birkac gün yasadigi icin öncesinde yapsak bile sansimiz olur..

Ayy aynıyıız benimde 6. Günüm🙈

Hayirlisiyla olur insallah 🙏🏻
Agrilarin oluyomu seninde? Ve nezaman test yapmayi düsünüyorsun 🙈
Ben geçen ay test yaptım 7.gün den başlamıştım bu ay o hatayı yapmicam canım tam gününde test edebilirim belki ağrılarım yok ilk iğnemdede olmamıştı benim öyle burda okuduğumuz gibi yan etkilerim yok sadece göğüs ağrısı çekmiştim sonra da adet oldum ..sen nezaman yapmayı düşünüyosun zaten 14-15 gün net belli oluyor ondan öncesi ya yalancı pozitif yada negatif oluyor..

Ben geçen ay test yaptım 7.gün den başlamıştım bu ay o hatayı yapmicam canım tam gününde test edebilirim belki ağrılarım yok ilk iğnemdede olmamıştı benim öyle burda okuduğumuz gibi yan etkilerim yok sadece göğüs ağrısı çekmiştim sonra da adet oldum ..sen nezaman yapmayı düşünüyosun zaten 14-15 gün net belli oluyor ondan öncesi ya yalancı pozitif yada negatif oluyor..
Aynen canim öyle benim kasiklarimda batmalar oluyo ara ara, insallah olur ikimizde pozitifi görürüz zamaninda.. ben 10 mart gibi düsünüyorum ozaman iste 14 gün olmus oluyo

Aynen canim öyle benim kasiklarimda batmalar oluyo ara ara, insallah olur ikimizde pozitifi görürüz zamaninda.. ben 10 mart gibi düsünüyorum ozaman iste 14 gün olmus oluyo
Evet. İkimiz aynı ilerliyoruz sende mi 24 şubatta yaptın iğneni ? İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏼🥰

Bende şuan letrasan kullanıyorum eğer yumurtalarım büyürse bende çatlama iğnesi vurmak istiyorum

Bende ilk defa aşılamaya başladım 22 Şubat'ta vurdum iğneyi ama iki gündür kasık ağrısı ve göğüslerim çok ağrıyor normal mi acaba

Bende ilk defa aşılamaya başladım 22 Şubat'ta vurdum iğneyi ama iki gündür kasık ağrısı ve göğüslerim çok ağrıyor normal mi acaba
Hayirli olsun öncelikle insallah sende pozitifi görürsün.. valla normal mi degil mi bilmiyorum ama benimde kasiklarim agriyor ara ara.. insallah hamisizdir hepimiz 🙊🥰

Hayirli olsun öncelikle insallah sende pozitifi görürsün.. valla normal mi degil mi bilmiyorum ama benimde kasiklarim agriyor ara ara.. insallah hamisizdir hepimiz 🙊🥰
İnşallah bugün dayanamayıp test yaptım çok silik çıktı rabbim inşallah hepimize hayırlı evlat verir🙏♥️

Evet canim ignenin etkisi olabilir.. 5 gün sonra yaparsan daha dogru bi sonuc almis olursun
Ama bazı sitelerde okudum 8 gün sonra iğnenin etkisi geçiyormuş bide ağrılarım olunca dayanamadım belki dedim ama kesin güvenemiyorum işte canım yha😒😒

Back
X