Evet ya çok şükür4 gün etkisi var canım sonuç alabildin mi sen
AY çok sevindim iğnenin kaçıncı günü test yaptın bide belirtilerin nelerdiEvet ya çok şükür
Hayırlısı olsun İnşaallahhhBen çatlatma iğnesi kullandım faydasını göremedim tüp bebeğe geçtik
İnşallah sizinde olur daha fazla tedaviye ihtiyaç kalmadanHayırlısı olsun İnşaallahhh
Amiin inşallah yaaaİnşallah sizinde olur daha fazla tedaviye ihtiyaç kalmadan
Canım adetime 1 gün kala yaptım erken gebelik testiyle öğrendim. İğne oldugum icin meraklıydım bekleyemedim adetimin geçmesini belirtimde sadece kramplardı adetimden önce böyle bi durumum olmazdı normalde, rabbim aratmasın insallah seninde ilk seferlerinde olsunAY çok sevindim iğnenin kaçıncı günü test yaptın bide belirtilerin nelerdibenimde 8. Günüm iğnenin ama karnımda sancı var dünden beri dün biraz ağır kaldırdım ondan sonra öyle oldu
Ay inan o kadar çok sevindim ki senin için sanki ben hamile kaldım gibi İNŞALLAHH RAPİM NASİP ETSİN İNŞALLAAAHHHCanım adetime 1 gün kala yaptım erken gebelik testiyle öğrendim. İğne oldugum icin meraklıydım bekleyemedim adetimin geçmesini belirtimde sadece kramplardı adetimden önce böyle bi durumum olmazdı normalde, rabbim aratmasın insallah seninde ilk seferlerinde olsun
ignenin etkisi derken test yapmak içinmi soruyorsun bunu eger öyleyse en az 10 gün canım 12 günde etkisi süren arkadaşlar var test yapacaksan en temiz 14, gün yapacaksınArkadaslar ben dün çatlatma iğnesi oldum, iğneden önce alttan muayenede doktor sol yumurtalıgı görmek icin bayağı ugrastı tabi benim canımda yandı, bugün ilişkiye girmeye calıstık canım cok yandıgı icin yapamadık. Daha önce vajinusmus tedavisi görmüştüm. Ne kadar bi süre acaba etkili olur iğne...
Canım benim iğnenin 11. Günü progestan 100 ml içiyorum bu gün son bitiyor dr sordum ne zaman test yapayım diye bana ilacın bittiği zaman yapabilirsin dedi doğru sonucu idrar testinde alırmıyım acabaignenin etkisi derken test yapmak içinmi soruyorsun bunu eger öyleyse en az 10 gün canım 12 günde etkisi süren arkadaşlar var test yapacaksan en temiz 14, gün yapacaksın
idrar için erken olabilir ama kanda çıkar kesinCanım benim iğnenin 11. Günü progestan 100 ml içiyorum bu gün son bitiyor dr sordum ne zaman test yapayım diye bana ilacın bittiği zaman yapabilirsin dedi doğru sonucu idrar testinde alırmıyım acaba
Anladım tamam teşekür ederim canımidrar için erken olabilir ama kanda çıkar kesin
Ederim tabi rabbim aratmasın dua et bol bol kendinde umutsuzluğa düşme ne olursa olsunAy inan o kadar çok sevindim ki senin için sanki ben hamile kaldım gibi İNŞALLAHH RAPİM NASİP ETSİN İNŞALLAAAHHHdua et bana lütfennn kaç haftalıksın şuan
kaç günlükken öğrendin canım 10 yada 15 günlük falan oluyor değil miEderim tabi rabbim aratmasın dua et bol bol kendinde umutsuzluğa düşme ne olursa olsun12 haftalık olduk
Öğrendiğimde 2 haftalıktıMaşşallahh
kaç günlükken öğrendin canım 10 yada 15 günlük falan oluyor değil mi
Ay ne güzel yaaaa çok tatlıı Allahım salih evlat nasip etsin inşallaahhÖğrendiğimde 2 haftalıktı
Amin canım insallah seninde olur merak etmeAy ne güzel yaaaa çok tatlıı Allahım salih evlat nasip etsin inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?