Bende internetten bakıyorum sonuç almaya gitmedim doktorum özel olduğu için il sağlık müdürlüğünün sitesinden takip edebilirsin kan sonuçlarını ama sana bi protokol numarası vermeleri lazım aklında bulunsunBilmiyorum ki sağlık ocağı çıktısını vermedi sadece negatif dedi virüsten dolay almıyorlar bile içeriye
Aa bilmiyordum teşekkürü ederim canımBende internetten bakıyorum sonuç almaya gitmedim doktorum özel olduğu için il sağlık müdürlüğünün sitesinden takip edebilirsin kan sonuçlarını ama sana bi protokol numarası vermeleri lazım aklında bulunsun
Progestanı ne için verdiler bana vermedi doktorum unuttu heralde ama dün konuşurken sordu vermişmiydim diyeBenim bu gün 13. Günüm pazar günü progestanım bitti kanda negatif çıktı ama drum 3 gün sonra tekrarla testi dedi ama regılıma 4 gün var regılı beklicem
Progestan rahmi yeniler bebeğe yer yapar ve oluşmasına yardımcı olur oluşursada düşmemesi için yardımcı olur canımProgestanı ne için verdiler bana vermedi doktorum unuttu heralde ama dün konuşurken sordu vermişmiydim diye
Anladım canım teşekür ederimProgestan rahmi yeniler bebeğe yer yapar ve oluşmasına yardımcı olur oluşursada düşmemesi için yardımcı olur canım
Üzülme canım herseyde bi hayır vardır rabbim en hayırlı zamanda versinBilmiyorum ki sağlık ocağı çıktısını vermedi sadece negatif dedi virüsten dolay almıyorlar bile içeriye
Canım sonucum 1<20 yükselir mi acaba regılıma 6 gün varken yaptırmıştımÜzülme canım herseyde bi hayır vardır rabbim en hayırlı zamanda versin
0-5 arası negatif değer canım ama adetin gecince tekrarla tabiCanım sonucum 1<20 yükselir mi acaba regılıma 6 gün varken yaptırmıştım
Malesef adet oldum0-5 arası negatif değer canım ama adetin gecince tekrarla tabi
Olsun canım hayırlısı her ay bizim için bir başlangıçİğnenin 17.günü benim kırmızılar geldi☹ hadi bakalım yeni aya yeni umut
Aynen canım öylede 6 senedir hep başa dönmek yoruyo insanı hayırlısı olsun bakalımOlsun canım hayırlısı her ay bizim için bir başlangıç
Zaten her ay yeni başlangıç diye diye aylar sonra yılar sonrada biz tükendikAynen canım öylede 6 senedir hep başa dönmek yoruyo insanı hayırlısı olsun bakalım
Denedim canım daha önce denemediğim şey kalmadıZaten her ay yeni başlangıç diye diye aylar sonra yılar sonrada biz tükendikama hepimiz aynı durumdayız bir birimizi teselli edicez soğan kürünü denemişmiydin ben denemiştim ama tekrar denicem inşallah olur
Bu ay menopur iğneye geçtik bugün başladım hatta extra bişey yapmak istemiyorum şuanZaten her ay yeni başlangıç diye diye aylar sonra yılar sonrada biz tükendikama hepimiz aynı durumdayız bir birimizi teselli edicez soğan kürünü denemişmiydin ben denemiştim ama tekrar denicem inşallah olur
Hayırlısı canım inşallah Allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin hepimizin...Bu ay menopur iğneye geçtik bugün başladım hatta extra bişey yapmak istemiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?