İnşallah ya inşallahAmin canım insallah seninde olur merak etme
İnşallah canım sen kan testiyle mi öğrendin idrarla mı sonuçta küçükmüş öğrendiğindeAmin canım insallah seninde olur merak etme
Erken gebelik testiyle canım idrardaİnşallah canım sen kan testiyle mi öğrendin idrarla mı sonuçta küçükmüş öğrendiğindeçok soru soruyorum kusuruma bakma olur mu
Ben kan verdim dün iğnenin 12. Günüydü negatif çıktı ama doktorum 3 gün sonra kan testini tekrarla dediErken gebelik testiyle canım idrardagördükçe yanıtlarım problem değil
Senin değer kaç çıktı canımBen kan verdim dün iğnenin 12. Günüydü negatif çıktı ama doktorum 3 gün sonra kan testini tekrarla dediçok üzgünüm ama tekrarla deyince aklım karıştı
Canım en iyisi kan bende 10ve11.gün yaptım böyle çıktı dün 14. Gün kan verdim değerim 2 negatif baya ümitlenmiştim bende seni üzmek istemem ama direk kan ver o kesin sonuç yada adetin geçmesini bekle koyulaşırsa vardır inşalllah vardırArkadaşlar üstteki 13. Gün alttaki 14. GÜn iğnenin acaba hala etkisimi :/ çok istiyorum nolur dua edin adetime 3 gün var bu arada progestan ilacı dün bitti Eki Görüntüle 2680438
Üsttekide bir önceki gün heralde iğne etkisi sanırım gitgide rengi açılmış gibi zaten kiminin 14 15 güne kadar iğne etkisi sürüyomuş önemli olan adet gelmezse eger hergün yapıyorsan dahada koyulaşmasıEki Görüntüle 2680439 Bak ortadaki 10. Gün testim
Hayır üstteki örnek olarak elimde kalsın diye ipneden 4 gün sonrası canımÜsttekide bir önceki gün heralde iğne etkisi sanırım gitgide rengi açılmış gibi zaten kiminin 14 15 güne kadar iğne etkisi sürüyomuş önemli olan adet gelmezse eger hergün yapıyorsan dahada koyulaşması
Allahım inşaallah bebektir ikimizinde kaçında iğne oldun
İnşAllah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın canım benimBirde ben geçen ay hiç çift çizgi görmedim ve bu 2. İğne oluşum
İnşallah canım inşallah okadar çok istiyorumki bi mucize olsun ayın 11 nde yaptırdım iğneyi daha adet belirtim de yok bilmiyom vallaAllahım inşaallah bebektir ikimizinde kaçında iğne oldun
AYY bende 11 inde oldum ve cuma günü adet olucam gibi dün progestan ilacım bitti sanada verdimi doktor günde 3içtimİnşallah canım inşallah okadar çok istiyorumki bi mucize olsun ayın 11 nde yaptırdım iğneyi daha adet belirtim de yok bilmiyom valla
Yok canım ya vermedi ama dün sonucu söylemek için aradığımda progestan vermişmiydik diye sordu unuttu heralde sen nezaman kan vercenAYY bende 11 inde oldum ve cuma günü adet olucam gibi dün progestan ilacım bitti sanada verdimi doktor günde 3içtim
Bilmiyorum ki sağlık ocağı çıktısını vermedi sadece negatif dedi virüsten dolay almıyorlar bile içeriyeSenin değer kaç çıktı canım
Arkadaşlar üstteki 13. Gün alttaki 14. GÜn iğnenin acaba hala etkisimi :/ çok istiyorum nolur dua edin adetime 3 gün var bu arada progestan ilacı dün bitti Eki Görüntüle 2680438
Benim bu gün 13. Günüm pazar günü progestanım bitti kanda negatif çıktı ama drum 3 gün sonra tekrarla testi dedi ama regılıma 4 gün var regılı beklicemAYY bende 11 inde oldum ve cuma günü adet olucam gibi dün progestan ilacım bitti sanada verdimi doktor günde 3içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?