Çatlama iğnesi sonrası 😞😞

Amin canım insallah seninde olur merak etme
İnşallah canım sen kan testiyle mi öğrendin idrarla mı sonuçta küçükmüş öğrendiğinde çok soru soruyorum kusuruma bakma olur mu

Erken gebelik testiyle canım idrarda gördükçe yanıtlarım problem değil
Ben kan verdim dün iğnenin 12. Günüydü negatif çıktı ama doktorum 3 gün sonra kan testini tekrarla dedi çok üzgünüm ama tekrarla deyince aklım karıştı

Arkadaşlar üstteki 13. Gün alttaki 14. GÜn iğnenin acaba hala etkisimi :/ çok istiyorum nolur dua edin adetime 3 gün var bu arada progestan ilacı dün bitti

Arkadaşlar üstteki 13. Gün alttaki 14. GÜn iğnenin acaba hala etkisimi :/ çok istiyorum nolur dua edin adetime 3 gün var bu arada progestan ilacı dün bitti Eki Görüntüle 2680438
Canım en iyisi kan bende 10ve11.gün yaptım böyle çıktı dün 14. Gün kan verdim değerim 2 negatif baya ümitlenmiştim bende seni üzmek istemem ama direk kan ver o kesin sonuç yada adetin geçmesini bekle koyulaşırsa vardır inşalllah vardır

Bak ortadaki 10. Gün testim

Hayır üstteki örnek olarak elimde kalsın diye ipneden 4 gün sonrası canım

Birde ben geçen ay hiç çift çizgi görmedim ve bu 2. İğne oluşum

İnşallah canım inşallah okadar çok istiyorumki bi mucize olsun ayın 11 nde yaptırdım iğneyi daha adet belirtim de yok bilmiyom valla
AYY bende 11 inde oldum ve cuma günü adet olucam gibi dün progestan ilacım bitti sanada verdimi doktor günde 3içtim

AYY bende 11 inde oldum ve cuma günü adet olucam gibi dün progestan ilacım bitti sanada verdimi doktor günde 3içtim
Yok canım ya vermedi ama dün sonucu söylemek için aradığımda progestan vermişmiydik diye sordu unuttu heralde sen nezaman kan vercen

Benim bu gün 13. Günüm pazar günü progestanım bitti kanda negatif çıktı ama drum 3 gün sonra tekrarla testi dedi ama regılıma 4 gün var regılı beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…