lamina sen uzun zamandan berimi bu tedaviyi görüyorsun
canım benim hikaye biraz uzun ben 25 mayıs 2008 de evlendim.hemen bebk düşünmedigim için yasmin dogum kontrol ilacı içtim sekiz yada dokuz ay kadar neyse ara verdim sonra dedilerki hemen hamile kalma 2 ay falan kendiliginizden korunun dediler hapın etkisi geçsin diye.3 ayda o ay korunmadık artık bebek olsun diye ben hemen o ay hamile kaldım.sonra bebegim karnımda 7 hafta 3 günlükken ölmüş ve kürtaj oldum.doktorum 3 ay dinlenmemi önerdi rahim dinlensin diye.3 ay geçtikten sonra ben doktora gittim bebek çalışmalarına başlamak için gittigim o ayda 20 gün adetim geç olmuştu doktoruma söyledim ve hormonlarıma bakıldı dhea-so4 hormonum yüksek çıktı bebegin ölmeside sanırım bu hormonun yüksekliğinden.neyse 3 ay diane 35mg ve andracor 50mg kullandım.sonra tekrar hormonlarıma bakıldı yüksek olan hormonun düşmüş ama gene sınırdan yükseklerde.neyse o ay doktorum femara verdi sonra çagırdı yumurtana bakıcaz dedi 19mm olmuştu ve çatlama iğnesi yaptı hamile kalamadım.sonraki ay tekrar femara verdi 14 mm olmuş çatlma iğnesi yapmadı ve hormonum bu sefer daha da yükselmiş işte böyle şimdi adet olmayı bekliyorum çünkü adetliyken gel dedi bana sanırım tedavi verecek tekrar hayırlısı ya.bakalım ne olacak