deasycim mrb canım iğne olduktan sonra en geç 16 gün içinde adet görmen gerekirdi ADETİN çok geçmiş bence doktora görünmelisin...
canım iyiym çok şükür bende tedavi oluyorum şuanda bu ay klomen ve folik asit kullandım bakalım beklemedeyiz :)) canım ben bugüne kadar çatlatma iğnesiyle gecikeni duymadım hatta daha erken geliyor benimki ve şahit olduğum arkadaşlarımın hep öyle oldu... bence hamile olabilirsin... ha bu arada bebeğim adlı bi arkadaşımız vardı hatırlarsan onun da gecikmişti iğneden sonra galiba kist olmuştu onda yumurta çatlamamıştı... ama inş sendeki sorun bu değildir.. git bi kanda baktır bakalım olmadı ultrasyona gir ne diycek doktor ... haberlerini bekşiyorum canım...
Acil kızlar dün çatlatma iğnesi oldum gece ilişkiye girdim akşama doğruda karnım ve belim ağrımaya başladı sizce erkenmi girdik ilişkiye bilgilendirirseniz sevinirim 12 saat sonra yani
Acil kızlar dün çatlatma iğnesi oldum gece ilişkiye girdim akşama doğruda karnım ve belim ağrımaya başladı sizce erkenmi girdik ilişkiye bilgilendirirseniz sevinirim 12 saat sonra yani
kızlar benim ayın 19 da pregmnelyn 5000 iğne yapıldı dün tahlil yaptrdım kan tahlili pozitif ama çok erken yaptırdığımı söylüyorlar sizce hamilemiyimdir sol kasık ağrılarım hiç geçmiyor.acaba psokoloj,ik olarak kendimi hamile modunamı soktum
m
Kaç gün önce yapıldı iğneBende catlatma ignesi oldum ama bugun adet güm ama olmadim insallah sikinti yasamam cocuk olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?