doktoruma sordum neden yumurta çatlamaz diye o da senin çikolata kistin vardı (ameliyat oldum) onun etkisi dedi....
arkadaşlar kendiliğimden hamile kaldım, aylarca yumurtam çatlamadı ama bu ay çatlamışşşşş çok şükürrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktoruma sordum neden yumurta çatlamaz diye o da senin çikolata kistin vardı (ameliyat oldum) onun etkisi dedi....
arkadaşlar kendiliğimden hamile kaldım, aylarca yumurtam çatlamadı ama bu ay çatlamışşşşş çok şükürrrr
böğürtlen kökü bende aldım bu ay kullanacam bakalım :)
bende de çatlama sorunu var.buay incir suyunu denedim.bakalım.hayırlısı.
bende bu ay sagda 23 solda 22 mm kendiliginden yumurta olustu adetin 20. gunu gitmistim dra niye catlamamis yumurtlama neden olmamis dedim progesteron dusuk o yuzden catlamamis dedi dr. catlatma ignesi vurundum 2 doz . bugun 16. gunum ve cok siddetli sanciyla adet oldumarkadaşlar bu yumurtanın çatlamama sebebi nedir acaba doktorlarınız bi cevap veriyomu size benim bi tanıdığın da çatlamıyomuş da acaba herhangi bi hormonun yüksekliğindenmi oluyor:uhm:
Ne olur sonra sonucu yazar misin, benim de cokolatakistim var. Ikikere ameliyat oldum ve yumurtam catlamiyor(. Bu incir kuru yararli ise ben de deneyim... Umarim senin icin ise yarar, heycanla cevabini bekliyorum:)
senin yine iyiymis canim benim diplerdeeecanım nasıl catlamış benimde yumurta var am catlaması olmuyor galiba
doktor düşük dedi 5.73 progestana
merhabalar arkadaşlar
birşey öğrenmek istiyorum ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.düzenli regli gören birinde de çatlamama ihtimali olabilirmi?nette araştırıyorum fakat ner bişi bulamadım.şimdiden teşekkürler...herşey gönlünüzce olsuna.s.