Çatlama Sorunu Yaşayanlar

benim yumurtalarımda çatlamıyor geçen ay hsg çektirdim doktorum aşılama diyo ama ben yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorrum

merhaba arkadaşlar klomen kullandım 2 adet yumurtam oldu 18 ve 21 mm çapında çatlatma iğnesi oldum bugün 28. günüm sormak akıntım pembeydi sarıya geçti çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olmam gerekiyo beklemek çok zor

benim yumurta çatlama sorunu olan arkadaşlara bi sorum var
yumurtanın çatlamadığı nasıl anlaşılıyor yani çatlamayıp kist olunca adet olunmuyormu
ben geçen ay çatlatma iğnemi ilk oldum 4 gün gecikmeli adet oldumadetliyken muayene oldum doktor bişey demedi sorun yok tedaviye devam 3 ay deneyecez dedi
sizce benim yumurtamda çatlama sorunu varmıdır

Kızlar slm ben pkoluyum geÇen ay menogon ıle 3 yumurtam bÜyÜdÜ aŞılamam yapıldı pregnl 10.000 vurundum.aŞılamam tutmadı dr Şansın yÜksek bu yumurta sayısıyla demıŞtı.aŞılamam tutmadı dÜn genel kontrole gıttım geÇen aydan kalma 2 yumurtam ÇatlamamıŞ kıst olmuŞ.bırı 33/bırı 44 mm benımde Çatlama sorunum var yanı Öffff.allah yardımcımız olsun

benimde yumurtam çatlamıyor.reglinin düzenli olması yumurtanın çatladığı anlamına gelmez çünkü benim reglimde düzenli ama çatlamıyor.bide şu yapışkan sıvının gelmeside yumurta çatladı demek değildir.O sıvı yumurta büyüyüp geliştiği zaman gelir ve o geldikten sonra 1 hafta içinde çatlar.Benden o sıvıda geliyo ama yinede çatlamıyo.Yani yumurtanın çatlayıp çatlamadığını sadece doktor ultrasonla anlar başka türlü anlaşılmaz.
Doğal yolla Çatlatmanın bi çaresini bilen varsa lütfen söylesin.iğneyle benimkide çatlıyo ama ben kendiliğinden çatlasın istiyorum.He bu arada iğneyle çatlamıyo diyen arkadaşlar hangi iğneyi oldular acaba?Çünkü bende ovitrelle olmuştum çatlamadı sonra pregnly oldum çatladı.Ovitrelle bizim gibi sorunu olanlarınkini çatlatmıyo ama pregnly çatlatıyo yalnız iki iğneyi aynı anda oluyosun.

herkese merhaba bugün siteye kayıt oldum bende hamile kalmak için çalışmalara başladım önce prolaktin seviyem yüksek çıktı sonra normale döndü eşimde de gerekli kontrolleri yaptırdı bir sorun görünmüyor.Bu kloremen ilacını kullanmak istiyorum dr bilgisi olması gerekiyormu kullanımı nasıl beni bilgilendirmeniz mümkün mü?

herkese merhaba bugün siteye kayıt oldum bende hamile kalmak için çalışmalara başladım önce prolaktin seviyem yüksek çıktı sonra normale döndü eşimde de gerekli kontrolleri yaptırdı bir sorun görünmüyor.Bu kloremen ilacını kullanmak istiyorum dr bilgisi olması gerekiyormu kullanımı nasıl beni bilgilendirmeniz mümkün mü?

kendi başına olacak iş değil bence.
belki bi kistin var senin bilmediğin ve bu ilacı kullandığında daha da büyücek.
doktorun ne derse onu yap arkadaşım.kendi kafamıza göre yapamayız .ne olur nolmaz.

arkadaşlar bana yardım edin çıldıracam... klomene başladım bu ay ama doktor kontrole çağırmadı ben yumurtamın çatlayıp çatlamadığını nerden bilecem. bugun adetimin 15. günü çatlatma iğnesi için geç mi kaldım :( bu arada vücut ısım hala yükselmedi :(

Son düzenleme:
arkadaşlar bana yardım edin çıldıracam... klomene başladım bu ay ama doktor kontrole çağırmadı ben yumurtamın çatlayıp çatlamadığını nerden bilecem. bugun adetimin 15. günü çatlatma iğnesi için geç mi kaldım :( bu arada vücut ısım hala yükselmedi :(
MERBA CANIM ÇATLATMA İĞNESİ İÇİN GEÇ KALMIŞSIN BENDE İĞNE KULLANIYORUM PUREGON DOKTOR BELLİ ARALIKLARLA KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA ADETİN 15. GÜNÜ ZATEN YUMURTALARIN ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM ZATEN KLOMENDEN SONRA DÜZENLİ İLİŞKİ VERİLİYO BEN İLK KLOMEN KULLANDIM AMA SONUÇ ALAMADM SEN YİNEDE ŞANSINI DENE DERİM opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

MERBA CANIM ÇATLATMA İĞNESİ İÇİN GEÇ KALMIŞSIN BENDE İĞNE KULLANIYORUM PUREGON DOKTOR BELLİ ARALIKLARLA KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA ADETİN 15. GÜNÜ ZATEN YUMURTALARIN ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM ZATEN KLOMENDEN SONRA DÜZENLİ İLİŞKİ VERİLİYO BEN İLK KLOMEN KULLANDIM AMA SONUÇ ALAMADM SEN YİNEDE ŞANSINI DENE DERİM opuyorumnanaktan

COK SAĞOL CANIM CEVAP VERDİĞİN İÇİN. VÜCUT ISIMI KONTROL EDİYORUM HİÇ YÜKSELMİYO ÇATLAMADI HERHALDE:( BEN YİNE DE ŞANSIMI DENİYORUM TABİ :) NEYSE BU AY BÖYLE OLDU GELECEK AYA NASİP ARTIK DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEM ÇOK ÖPT...opuyorumnanaktan

bana yardım edin aklım karıştı... ateşim 36.3 , 36.2 iken şimdi 36.5 , 36.6 gibi gidiyo 36.9 u bile gördü bu yumurtamn çatladığı anlamına gelirmi.... ne olur kızlar bişey söyleyin..

Back
X