Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar adetime 4 gün kaldı şuan adet ağrılarının hepsini yaşıyorum çatlama oluştu.1 mart gibi doktorum test yapmamı söyledi.aranizda bu şekilde hamile kalan veya kalamayan lar yaşadığı tecrübeyle cevap yazarsa çok sevinirim .Korkularım çok büyük bilgiye ihtiyacım var.
Merhabalar adetime 4 gün kaldı şuan adet ağrılarının hepsini yaşıyorum çatlama oluştu.1 mart gibi doktorum test yapmamı söyledi.aranizda bu şekilde hamile kalan veya kalamayan lar yaşadığı tecrübeyle cevap yazarsa çok sevinirim .Korkularım çok büyük bilgiye ihtiyacım var.
Korktuğum oldu adet oldum .adet rengin kahverengi siyaha yakın sizlerde böyle birsey yaşayan oldu mu hala bir umudum var çaresizlik böyle birsey en ufak şeylere umut ediyorum.
Allah razı olsun sizden gerçekten şuan çok umutlandım Rabbım inşallah isteyen herkese içinde de bana da versin.hayatimda o kadar çok şey değişecek ki içim paramparça dualarınızı eksik etmeyin .