- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bu arada çok güzel bi işiniz var, herhangi bi enstrüman vs ilgi duyuyorsanız kursa gidebilirsiniz mesela ya da bazı sertifikalar alabilirsiniz seminer vsailemle yaşıyorum
Ayyy ne kadar tatlış bir dertBenim derdim de bu can sıkıntısından çatlamak üzereyim kızlar. Editörüm doğal olarak homeoffice çalışıyorum ve yayın evim dosya yolladığı vakit işim oluyor oda en fazla 2 gün vs. sürüyor. Onun dışında yapacak bir şey bulamıyorum bol bol kitap okuyorum. Ki o kadar bol kitap okuyorum ki yılın 56. kitabına başlayacağım editlediğim kitaplar dışında. Gerektiğinde film izlemeye çalışıyorum ama ondan bile sıkılmaya başladım. Ne yapabilirim bana bir öneri verseniz.
Çık alışveriş yap sezon sonu indirimi var şu an.
Yerinde olsam eve tıkılmazdım şahsen.
Bu arada çok güzel bi işiniz var, herhangi bi enstrüman vs ilgi duyuyorsanız kursa gidebilirsiniz mesela ya da bazı sertifikalar alabilirsiniz seminer vs
örgü öğrenin. ilk atkı ördüğüm zaman öyle hırslanmıştım ki geceleri bile bırakıp uyuyamıyordum
Şanslısın diyorum
Sıkılacak vakit istiyorum
Ha bir de ben öğrenmeyi çok istiyorum diye mi bilmiyorum ama işaret dili öğrenebilirsiniz, kurslarına gidebilirsiniz.
Aynı şehirdeymişiz gel kahve yapayım:) dolabım çok dolu zaten param olduğunda da direk kitaplara yatırıyorum
Ayyy ne kadar tatlış bir dertO kadar tatlı ki bana tatlış yazdırdı
Hem evden, hem bol kitap okumalı daha ne olsun?
Zamanında annem kazandığım karşılaştırmalı edebiyat bölümüne gitmemi engellemeseydi belki de meslektaş olacaktık.
Önerim yabancı dizi, hatta sevdiğiniz türleri, şimdiye kadar izlediğiniz dizileri yazarsanız birçok öneride bulunabilirim.
Aynı şehirdeymişiz gel kahve yapayım
Aracın varsa değişik tarihi yerler görüp yeni insanlarla tanışabilirsin ya da deniz kenarı cafe vs oturup ben bayılırım da önereyim dedim :)
23 yaşındayım daha çok erken evlenmeye :)Cok Garanti bir cozum. Evlen, hatta cocuk yap. Uyumaya bile vakit bulursan sevinirsin. Inan calsmadigim.halde her anim dolu hatta kitap okuyacak zamanim yok. Oyle bir mesguliyet. Ev isi cocuk uzerine tanimam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?