Çatlamak üzereyim

Süper yapmışsın valla bilemedim canım o zaman arkadaşın dediği gibi aşık ol :)

23 yaşındayım daha çok erken evlenmeye :)

Tabi bu kisiye Gore degisen bir karar.
Ben o yasta kizimin kucagima almistim, simdi yine hamileyim hayatimi aslinda hizli yasamayi seviyorum yoksa yaptigim hicbirsey bana yeterli gelemiyor. Okulumu 21 yasinda bitirdim. Hemen evlendim cocuklari da buyutup ise gidecegim insallah.
Inan yapacak isim cok.
Simdi anneligi yasiyorum.
Kariyer derdine dusunce yine cok calismam gerekece yurt disindayim geldim cunku.
Hem evin sorumlulugu da var.
Cocuk dogana kadar nasil sikildigimi anlatamam. Birkac ay dil kursuna gittim inan neden yavasiz cok sikiliyorum diye evde esimi huzursuz ederim.
Simdi bes dakika uyuyabilsem diye bakiniyorum cok zor ama memnunum galiba.
Zoru seven asi kiz oldum hep

Asik ol evlen cocuk yap ...

evlenmek için çok erken daha :)

Tenis kursuna gitmek istiyorum, zamanım yok
Fotoğrafçılık istiyorum, zamanım yok

Ev işleri birikti, yetişemiyorum. Gelin bana yardım edin en iyisi

yemek yapmayı tatlı vs şeyleri çok severim ama temizlikten nefret ederim

Süper yapmışsın valla bilemedim canım o zaman arkadaşın dediği gibi aşık ol :)

aman almayayım :) dertsiz başıma dert istemem

hayata bir kere geliyorum erkenden evlenip çoluğa çocuğa kendimi adayamam ben :)

Su siralar ben de cok boşum, evden ceviri yapiyorum bikac saatte bitiyor, cocuk ne kadar vaktimi aliyormus onunlayken 6 saatte bitirdigim isi simdi 1 saatte tamamliyorum.
Neyse ben yaptiklarimi anlatayim, sabah kizimi okula gonderip yuruyuse cikiyorum, besleme alanim var oraya gidip kedilerin yemegi bakimi minciklamasi derken saat 11 oluyor, eve dön duş al kahvalti yap, varsa ceviri yap, kariyer sitelerinden is bak, nette takil, alisverise çık, yemek yap derken aksam oluyor, aksam zaten yemek, kahve, dizi vs derken saat nasil 2 olmus anlamiyorum. Takip ettigim diziler var bir kismi sezon arasinda bir kismi devam ediyor onlari izliyorum (the walking dead, game of throns, Lucifer, shannara gunlukleri, z nation, fear the walking dead, wikings, the hundered) bunlar sezon arasindayken bitmis dizilerden izledim, mini dizileri aradan cikardim (black mirror tavsiyemdir) Bu arada ispanyolca calisiyorum ama baya zor geldi nedense gunde minimum 1 saatim de plates ya da kondisyonla geciyor. Haftanin en az 1-2 gunu de arkadaslarimla takiliyorum. Sıkılmaya vakit bulamiyorum aslinda

Benim tezime yardım edebilirsin

Kurs araştırın. Hayvan bakımı üstlenebilirseniz bir hayvanı sahiplenin. Size bayağı faydası olacaktır.

bende genellikle iş sitelerine bakıyorum full time bir iş bulmak için :) dosyam varsa onunla uğraşıyorum kahvemi alıp oturdum mu başından kalkmıyorum zaten yoksa sözleşme için yayıncımın başının etini yemekle meşgul oluyorum :)) dolabımda okunmayı bekleyen kitaplarımın arasından seçim yaparak onlardan birine başlıyorum. bazen sabah başladığım kitap akşam bitiyor. kk de takılıyorum . dışarıda işim varsa onu hallediyorum. yoksa mutfağa girip yeni bir tatlı deniyorum :)

Şu yazdıklarınla kaç kişiyi intiharın eşiğine getirdiğinin farkında mısın? Şahsen kendimi aşağıya atasım geldi

part tıme başka bır ıste de çalışabılırsın hem maddı olarak rahatlarsın hem de meşgalen olur

Farklı yerlere gitmelisin yeni yerler keşvet sakinlik güzeldir evde ne işin var çık dışarı gez dolaş kurslara katıl yada

ahhhh ahhh en çok sevdigim şey kitap okumak‘film seyretmek huzuru ‘dinlenmeyi buluyorum
çok sanslısın

Evlen diyesim geldi bak kendime cay demledim icemedim daha cunku kiz uyandi tekrar uyutuyorum ortalik daginik toplanacak aksama daha yemek yapilacak camasirlar karsimda oyle duruyor katlanacak is cok zaman yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…