Merhabalar, silik çizgi var ben görüyorum. Reglinize daha varsa birkaç gün daha takip edip öyle kan verebilirsiniz. Kan takibinin artıp artmadığını da beklemek stresli çünkü. Allahım gönlünüze göre versin inşallah.Kızlar bakin çıktı . Yükleyince kalite düşüyor . 1 yıldır deniyorum. 2 kimyasalım var hepinizden dua beklerim. Hepinize dua ederim. Rabbim hamişlere sağlıkla doğum nasip etsin. Bekleyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah amin
Evet 1 yıldır o kadar test yaptım ki gözle net pembe çizgi var. 3-4 gün sonra kan vereyim diyorum. 2 kez kimyasal yaşadım. Çok korkuyorum . İnşallah bu kez olmuşturMerhabalar, silik çizgi var ben görüyorum. Reglinize daha varsa birkaç gün daha takip edip öyle kan verebilirsiniz. Kan takibinin artıp artmadığını da beklemek stresli çünkü. Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
İnşallah bebiş sizinledir. Beklemek yorucu çok haklısınız ama gerçekten çizgi görünüyor, awox küçük değerleri de algıladığı için birkaç günde değeriniz de yükselir.Evet 1 yıldır o kadar test yaptım ki gözle net pembe çizgi var. 3-4 gün sonra kan vereyim diyorum. 2 kez kimyasal yaşadım. Çok korkuyorum . İnşallah bu kez olmuştur
İnşallah sağolunİnşallah bebiş sizinledir. Beklemek yorucu çok haklısınız ama gerçekten çizgi görünüyor, awox küçük değerleri de algıladığı için birkaç günde değeriniz de yükselir.
Çatlama derken çatlatma iğnesi değilse gebeliktirKızlar bakin çıktı . Yükleyince kalite düşüyor . 1 yıldır deniyorum. 2 kimyasalım var hepinizden dua beklerim. Hepinize dua ederim. Rabbim hamişlere sağlıkla doğum nasip etsin. Bekleyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah amin
Yok ovülasyon testi. Bugünde böyle çıktı sürekli koyu gidiyordu ordan anladımÇatlama derken çatlatma iğnesi değilse gebeliktir
2 kez kimyasal yaşadım ya bir süre kan vermeyim diyorum. Ne olacaksa değiştiremiyoruz zaten kese görmeden bir şey yapmıyorlar 3-4 gün bekleyin diyorumAwox yanıltmaz kan verin en kısa zamanda
2 kez kimyasal yaşadım ya bir süre kan vermeyim diyorum. Ne olacaksa değiştiremiyoruz zaten kese görmeden bir şey yapmıyorlar 3-4 gün bekleyin diyorumAwox yanıltmaz kan verin en kısa zamanda
Haklısınız inşallah bebişiniz sizinledir sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız2 kez kimyasal yaşadım ya bir süre kan vermeyim diyorum. Ne olacaksa değiştiremiyoruz zaten kese görmeden bir şey yapmıyorlar 3-4 gün bekleyin diyorum
İnşallah sağolunHaklısınız inşallah bebişiniz sizinledir sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Gebelik testinde de çıkmış canım awox yanıltmaz diye biliyorum hayırlı olsunYok ovülasyon testi. Bugünde böyle çıktı sürekli koyu gidiyordu ordan anladım
Şimdi laboquick yaptım onda da silik çıktı şükürGebelik testinde de çıkmış canım awox yanıltmaz diye biliyorum hayırlı olsun
Canım hiç bekleme direk kan ver Allah korusun bişey olsa önlem alırsın benimde daha önce çok düşüğüm oldu sıkı takip çok önemli biz bekleyen tayfa gibi olamayız temkin şartŞimdi laboquick yaptım onda da silik çıktı şükür
Canım kan versem bir şey değişmeyecek gibi geliyor. Kese görene kadar bir şey yapmıyorlar şu an hamile bile aayolmasızsın diyorlar kafam karışık kuzum beni alıyorsundur sende yaşamışsınCanım hiç bekleme direk kan ver Allah korusun bişey olsa önlem alırsın benimde daha önce çok düşüğüm oldu sıkı takip çok önemli biz bekleyen tayfa gibi olamayız temkin şartkan vermek için bekleme derim kan ile takip et sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?