Catlamayan yumurta

Hatticeee32

..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
1.865
891
73
37
Merhaba hanımlar
Yeni uyeyim sizlere bir sorum var inşallah gören duyan olur şimdiden teşekkürler... 1,5 ay önce dusuk yaptım. Geçen hafta dr gittim 2cm folikul var dedi umutlandim. Bugün kontrole gittim catlamamis 3.5cm kist olmuş ama belki dolluyordur ilişkiye devam dedi. Bu durumda olan var mı umutlandim mı bilemedim hem kist dedi hem belki şuanda dolluyordur yada dollenwbilir dedi. Dusukten sonra adet olmadim

Canm uzgunm bildigim bilgi kist hamileligi zorlastirir. kist varken catlamamis ve kist olusmus diyosun ve ayrica dollenmeyi doktor anlayamaz diye biliyorum yada anliyodur insaallah.anliyodur ve insallah hamilesindir

Adetleriniz duzenli midir ya da pco varmi?

Düzensiz pko var ama dr ileri derece değil dedi. En son martta adet gördüm eylülde hamilelik oluştu ekimde dustu daha adet görmedim.

Canm uzgunm bildigim bilgi kist hamileligi zorlastirir. kist varken catlamamis ve kist olusmus diyosun ve ayrica dollenmeyi doktor anlayamaz diye biliyorum yada anliyodur insaallah.anliyodur ve insallah hamilesindir
Doktor net bisi demedi kiste donusmus ama dolleniyorda olabilir yada daha sonra dolleyebilir dedi. Kist oluşmuşsa döllenme z diye biliyorum dr söylediği garip geldi ama tabi o benden iyisini bilir. Benzer durumu yaşayan var mı diye merak ettim. adeti bekliyorum eğer gelmezse 10 gün sonra tekrar gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…