Gebeliğe Hazırlık Çatlamış Yumurta Ultrasonda Görülür mü?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

berguzar34

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
169
222
23
Merhaba hanımlar, doktorum yumurtan yok bu ay dedi.
Erken çatladığı için görmemiş olabilir mi?
Adet sonrası hamile kalanların sayısı az değil çünkü.

Çatlayan yumurtanın sıvısı üzerinden 3-4 gün geçtiği için görülmemiş olabilir mi?

Benzer durum yaşayanlar yazarsa memnun olurum.

Ben gittiğimde yumurta yok çatlamış olabilir demişti sadece yumurtalıkta sıvı gördü çünkü çatlayan yumurta görülmüyor direk. Emin olmak için de progesteron baktırdı 5küsür çıkmıştı 3ü geçmesi yetiyor yumurtlama olmuş dedi canım... Senin baktılar mı?

Bende sıvı var falan demedi.Hatta çatlama belirtisi de yok dedi.Acaba üzerinden zaman geçti de sıvı kayıp mı oldu diye düşünüyorum.Progesteron bakmadı, önümüzdeki ay adet bitimi gel dedi.

Bana da iki dr ikiside sözleşmiş gibi başka şehirdeydi çatlayan yumurtayı ilki şurada Bişi var dedi bilemedim dedi sıvı var dedi başka dr a gittim oda soldan yumurtlayamazsın sağ dan dedi hsg yaptırdım sol tarafım yapışıktı soldan çatladı yumurtam hamileyim şuan

Sağlıkla kucağına al inşallah canım.Bende sıvı da görmedi herhalde.Çatlama belirtisi de yok gelecek ay gel, yumurta olmamış bu ay dedi.Hsg 3 ay önce yapılmıştı normaldi.Üzgünüm baya.

Bende sıvı var falan demedi.Hatta çatlama belirtisi de yok dedi.Acaba üzerinden zaman geçti de sıvı kayıp mı oldu diye düşünüyorum.Progesteron bakmadı, önümüzdeki ay adet bitimi gel dedi.
O sıvı adete kadar duruyo olabilir çünkü içinden progesteron hormonu salgılanıyor. Duvarın falan da kalınlaşmamıştır belki ona da bakmıştır. İlla ki bi bildiği vardır diye düşünüyorum. Bazı aylar yumurtlama olmuyor öyle bir şey mi acaba?

Duvarın kalınlaşmış dedi.Ama sıvı ve yumurta göremedi.Bakalım ne olacak.

Sağlıkla kucağına al inşallah canım.Bende sıvı da görmedi herhalde.Çatlama belirtisi de yok gelecek ay gel, yumurta olmamış bu ay dedi.Hsg 3 ay önce yapılmıştı normaldi.Üzgünüm baya.
Hsg yi ocakta yaptırdım sonrasında şubatta kimyasal gebelik geçirdim dr a gittim kanamam olduğu günler hsg den kalma sıvı diyor o sıvı en geç 4-5 günde geçer normalde yapan dr öyle dedi ilaç dağılır dedi arkasından da yapan dr sağ çok iyi soldan yumurtalama olmaz dedi soldan açılma olmuş soldan yumurtam çatladı bazen dr lar da yanılıyor içini ferah tut canım geçmiş olsun

Canım dr değiştir en iyisi kafanda sende rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…