Çatlatklarınız ne zaman oluşmaya başladı

nsrnce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
91
26
38
36
Selam anne adayları.17+4 teyım kirrac ve bebekyağı kullanıyorum suan için ni sıkıntı gorunmuyor . Bu haftalarda çatlak oluşumu yaşayan anneler oldu mu? Yada hangi haftalarda başladı:anneadayı:

29. Haftamda ne karnım vardı ne çatlağım. 30. Haftada Bi baktım karnım büyümüş kaşıntı başladı ve göbek deliğimin hizası çatladı.

Selam anne adayları.17+4 teyım kirrac ve bebekyağı kullanıyorum suan için ni sıkıntı gorunmuyor . Bu haftalarda çatlak oluşumu yaşayan anneler oldu mu? Yada hangi haftalarda başladı:anneadayı:
Mustela kullanıyodum. Geçen hafta Bi kaç gün süremedim belime bi baktım bi tık çatlamış. :(

Sanırım 16-17. Haftamda göğüs altı ve üstü öyle bir çatlama var ki anlatamam çok morelim bozluyor onun dışında yok :KK43:

Korkuyorum bende, o kadar erken catlamis bazılarında. : ( ya benim psikolojim alt üst olacak catlarsa kocam yüzünden.

Korkuyorum bende, o kadar erken catlamis bazılarında. : ( ya benim psikolojim alt üst olacak catlarsa kocam yüzünden.
bünyeyle alakalı canım o. Ürün kullansanda çatlayabiliyormuş. Ben lierac kullanıyorum 4. aydan beri. Ara ara bebe yağı. Şimdide gratis'de bir ürün önerdi orada ki çalışan bazen de onu sürüyorum. Bakalım

Bend
bünyeyle alakalı canım o. Ürün kullansanda çatlayabiliyormuş. Ben lierac kullanıyorum 4. aydan beri. Ara ara bebe yağı. Şimdide gratis'de bir ürün önerdi orada ki çalışan bazen de onu sürüyorum. Bakalım
e başlayacağım gelecek aya artık kısmet olursa yapacak bisey yok.

Bende hiç çatlak olmadı vücudumda daha önceden birsürü çatlak olmasına rağmen.
Bio oil kullandım hamileliğimin 6.ayında başladım.
Tavsiye edebilirim.

O hissi bende merak ediyorum :) dun bi gıdıklanma hissettim ama bekliyorum bir daha olmadı: (
Merak etme benim de o aralar öyleydi ama tam his olarak 18-20. Haftalar bir başlıyor bir daha durmuyor. Hele çikolata yiyince aman allahım ahenkle dans ediyor :confused::rapci:

Catlagi onlemek ucin bol kalsiyum alinmaasi gerekiyor. Yetersiz kalsiyum aliminda ne surerseniz surun catlayacaksa catlar. Bol kalsiyum ve su tuketin . Kreminizide surun. Benim hic catlagim olmadi gobegim bayagi vardi. Banyodada johnsons baby surup tekrar durulanip ciktim. Kremler kokuyo ve vucutta kaliyo .

Kullanmadigim bisey kalmadı hamileligimin başından beri kullanıyorum 7 aylıkken başladı catlamaya

Catlagi onlemek ucin bol kalsiyum alinmaasi gerekiyor. Yetersiz kalsiyum aliminda ne surerseniz surun catlayacaksa catlar. Bol kalsiyum ve su tuketin . Kreminizide surun. Benim hic catlagim olmadi gobegim bayagi vardi. Banyodada johnsons baby surup tekrar durulanip ciktim. Kremler kokuyo ve vucutta kaliyo .
duş alıyorsunuz bitiyor sonra nemli olarak bebe yağı sürüyorsunuz sonra durulanıp çıkıyorsunuz doğru mu anladım?

duş alıyorsunuz bitiyor sonra nemli olarak bebe yağı sürüyorsunuz sonra durulanıp çıkıyorsunuz doğru mu anladım?
Evet canim yag oldugu icin vucuttan cikmiyor kolay zaten . Tum vucudu yapabilirsin. Cok fazla durulanma . Ayarlarsin zaten. Krem surunce yapisiyo kiyafetler kokuyo.

arkadaslae bisey sorcaktim 10 haftalik hamileyim kusmalarim 1 hafta gecmisti simdide aci su kusuyorum cok kotuyum dusuk tansiyonda var

Gratis ten hangi ürün canım. Bende lierac ve bebeyağı kullanıyorum

Back
X