Çatlatma iğnesi 10. gün kaset test negatif , 11.gün silik hayalet çizgi silik çizgi var. Sizce hamile miyim ?

melekkkkkkkkkkkkkkkkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
78
En iyi cevaplar
1
27
3
28
Kızlar 29 Ağustos saat 11 de çatlatma iğnesi vuruldum. Klomen de kullandım bu arada. Dün yani 10. Gün test yaptım kaset test çizgi çıkmadı. Bugün dayanamadım hayalet çizgi silik çizgi var. Sizce hamile miyim ya

Benim 10gun idrar testi yaptım negatifti 11gunu silikti 12 günü biraz daha koyulasti sonuç hamileyim şuan.insallah hamilesin cnm 14gunu beta hcg kani ver cnm bizede haber verin

Benim 10gun idrar testi yaptım negatifti 11gunu silikti 12 günü biraz daha koyulasti sonuç hamileyim şuan.insallah hamilesin cnm 14gunu beta hcg kani ver cnm bizede haber verin
Şuan 13. Gün hala silik çizgi devam ediyor. Acaba umutlanmali miyim yoksa iğne etkisi hala devam mı ediyordur ya

Canım hamileliğimi silik çizgi ile öğrenmiştim gidip kan verebilirsin
Ya çatlatma iğnesi vuruldum ya bazı insanlar etkisi 14 gün sürüyor filan dedi o yüzden emin olamıyorum. Ama 10. gün hiç çizgi olmayıp 3 günden beri silik çizgi ve daha belirgin olmaya başladı. İnşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

14 gün falan sürmüyor 7.8. Günü bitiyor etkisi 10. Gün maksimum ki 14. Gün herkes sonucu öğreniyor abartmışlar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…