- 30 Ağustos 2023
- 78
- En iyi cevaplar
- 1
- 27
- 3
- 28
- Konu Sahibi melekkkkkkkkkkkkkkkkk
-
Şuan 13. Gün hala silik çizgi devam ediyor. Acaba umutlanmali miyim yoksa iğne etkisi hala devam mı ediyordur yaBenim 10gun idrar testi yaptım negatifti 11gunu silikti 12 günü biraz daha koyulasti sonuç hamileyim şuan.insallah hamilesin cnm 14gunu beta hcg kani ver cnm bizede haber verin
İğne etkisi geçmiştir…bende 10.gün negatif 12.gün silikti ve kan da da pozitif çıktıŞuan 13. Gün hala silik çizgi devam ediyor. Acaba umutlanmali miyim yoksa iğne etkisi hala devam mı ediyordur ya
İğne etkisi geçmiştir.yarin kan verin ogrenebilirsinŞuan 13. Gün hala silik çizgi devam ediyor. Acaba umutlanmali miyim yoksa iğne etkisi hala devam mı ediyordur ya
Ay inşallah ya çok teşekkür ederimİğne etkisi geçmiştir…bende 10.gün negatif 12.gün silikti ve kan da da pozitif çıktı
Ay inşallah ya çok teşekkür ederimİğne etkisi geçmiştir.yarin kan verin ogrenebilirsin
Ya çatlatma iğnesi vuruldum ya bazı insanlar etkisi 14 gün sürüyor filan dedi o yüzden emin olamıyorum. Ama 10. gün hiç çizgi olmayıp 3 günden beri silik çizgi ve daha belirgin olmaya başladı. İnşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım hamileliğimi silik çizgi ile öğrenmiştim gidip kan verebilirsin
14 gün falan sürmüyor 7.8. Günü bitiyor etkisi 10. Gün maksimum ki 14. Gün herkes sonucu öğreniyor abartmışlar birazYa çatlatma iğnesi vuruldum ya bazı insanlar etkisi 14 gün sürüyor filan dedi o yüzden emin olamıyorum. Ama 10. gün hiç çizgi olmayıp 3 günden beri silik çizgi ve daha belirgin olmaya başladı. İnşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde aynı şekilde devam ediyo benimde bugün 13. GünümŞuan 13. Gün hala silik çizgi devam ediyor. Acaba umutlanmali miyim yoksa iğne etkisi hala devam mı ediyordur ya
Ay inşallah hamileyizdir. Ne zaman kan vereceksin. Sonucunu haber verir misinBenimde aynı şekilde devam ediyo benimde bugün 13. Günüm
İnşallah bizde en kısa zamanda öğreniriz ya14 gün falan sürmüyor 7.8. Günü bitiyor etkisi 10. Gün maksimum ki 14. Gün herkes sonucu öğreniyor abartmışlar biraz
Salı günü vericem bugün son testimi yaptım silik ama çok az yarın sabahtan vericem öğleden sonra çıkar yazarım burayaAy inşallah hamileyizdir. Ne zaman kan vereceksin. Sonucunu haber verir misin
Bende şimdi kan verdim hayırlı sonuçlar inşallahSalı günü vericem bugün son testimi yaptım silik ama çok az yarın sabahtan vericem öğleden sonra çıkar yazarım buraya
Benimle de paylaşır mısın inşallah güzel sonuç alırsın dua eeixem senin içinBende şimdi kan verdim hayırlı sonuçlar inşallah
Bugün sabah yaptığım test 14. GünBende şimdi kan verdim hayırlı sonuçlar inşallah
Tabiki paylasicam. İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur. Pozitifleri alırız inşallahBenimle de paylaşır mısın inşallah güzel sonuç alırsın dua eeixem senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?