Çatlatma iğnesi 10. gün kaset test negatif , 11.gün silik hayalet çizgi silik çizgi var. Sizce hamile miyim ?

O bu sabahki yaptığım yarın kan vericem zaten sonucu paylaşırım beklemedeyim ve heyecanlıyım umarım güzel sonuçlar alırım pek umutlu değilim ama hayırlısı
Benimde mesajlarımda var bakar mısın aynı marka galiba innovita tekrar test alıcam ama bende umutlu değilim

5 GÜN SONRA DÜN YAPTIM AMA ADETİM 28 GÜNDE OLUR 3 GÜN SONRA FELAN BİRDE ADET SANCISI ÇEKİYORUM YA O YÜZDEN ÜMİT ETMEDİM
Benimde çarşamba günü bende ağrı bazen var bazen yok belim ağrıyo biraz kasıklarıma vuruyo sonra geçiyo çok aşırı bi ağrım yok bide çok yemek yiyorum kilo aldım iştahim çok sürekli bişeyler yemek istiyorum ve yiyorum duramıyorum

Comfort ve hiç bir şey yok..

Amin Allah razı olsun inşallah. Bende belitti olarak bel ağrısı kasik ağrısı bazen baş ağrısı bazen bulantı aşırı tuvalete gitme ve çok yemek yeme var.neredeyse bütün belirtiler bende

Yaa İnan bana çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin amin inşallah yarın bende güzel haberler verebilirim belirti olarak bişey var mıydı sende

Amin Allah razı olsun inşallah. Bende belitti olarak bel ağrısı kasik ağrısı bazen baş ağrısı bazen bulantı aşırı tuvalete gitme ve çok yemek yeme var.neredeyse bütün belirtiler bende
Sık tuvalete gitme derken ne kadar arayla gidiyosun bi tek tubakete gitme yok çok sık değil yani diğerleri bende de var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…