- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 123
- 30
- Konu Sahibi melekkkkkkkkkkkkkkkkk
-
İnşallah canım dualarım seninleTabiki paylasicam. İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur. Pozitifleri alırız inşallah
ya benimde böyle takrar yaptınız m sonuç neeBugün sabah yaptığım test 14. Gün
O bu sabahki yaptığım yarın kan vericem zaten sonucu paylaşırım beklemedeyim ve heyecanlıyım umarım güzel sonuçlar alırım pek umutlu değilim ama hayırlısıya benimde böyle takrar yaptınız m sonuç nee
Benimde mesajlarımda var bakar mısın aynı marka galiba innovita tekrar test alıcam ama bende umutlu değilimO bu sabahki yaptığım yarın kan vericem zaten sonucu paylaşırım beklemedeyim ve heyecanlıyım umarım güzel sonuçlar alırım pek umutlu değilim ama hayırlısı
Benimki bebe time diye bi marka küçük bi yerde yaşıyorum böyle test hiç almamıştım kaset test yoktu mecbur aldım hemen bakıyorumBenimde mesajlarımda var bakar mısın aynı marka galiba innovita tekrar test alıcam ama bende umutlu değilim
Bi tanesinde silik gördüm bozuk olan da var o belli zaten silik gibi adetiniz ne zamanBenimde mesajlarımda var bakar mısın aynı marka galiba innovita tekrar test alıcam ama bende umutlu değilim
5 GÜN SONRA DÜN YAPTIM AMA ADETİM 28 GÜNDE OLUR 3 GÜN SONRA FELAN BİRDE ADET SANCISI ÇEKİYORUM YA O YÜZDEN ÜMİT ETMEDİMBi tanesinde silik gördüm bozuk olan da var o belli zaten silik gibi adetiniz ne zaman
Canım çok şükür pozitifi aldım..250.30 çıktı değer. Doktor Çarşamba yine bakalım dediİnşallah canım dualarım seninle
Benimde çarşamba günü bende ağrı bazen var bazen yok belim ağrıyo biraz kasıklarıma vuruyo sonra geçiyo çok aşırı bi ağrım yok bide çok yemek yiyorum kilo aldım iştahim çok sürekli bişeyler yemek istiyorum ve yiyorum duramıyorum5 GÜN SONRA DÜN YAPTIM AMA ADETİM 28 GÜNDE OLUR 3 GÜN SONRA FELAN BİRDE ADET SANCISI ÇEKİYORUM YA O YÜZDEN ÜMİT ETMEDİM
Yaa İnan bana çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin amin inşallah yarın bende güzel haberler verebilirim belirti olarak bişey var mıydı sendeCanım çok şükür pozitifi aldım..250.30 çıktı değer. Doktor Çarşamba yine bakalım dediRabbim sana da nasip etsin inşallah
Benimde çarşamba günü bende ağrı bazen var bazen yok belim ağrıyo biraz kasıklarıma vuruyo sonra geçiyo çok aşırı bi ağrım yok bide çok yemek yiyorum kilo aldım iştahim çok sürekli bişeyler yemek istiyorum ve yiyorum duramıyorum
Yaa İnan bana çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin amin inşallah yarın bende güzel haberler verebilirim belirti olarak bişey var mıydı sende
Adete daha varmış sen yine de umudunu yitirme belli olmaz testin varsa yine tekrar edebilirsinEki Görüntüle 3299646
Comfort ve hiç bir şey yok..
Sık tuvalete gitme derken ne kadar arayla gidiyosun bi tek tubakete gitme yok çok sık değil yani diğerleri bende de var bakalımAmin Allah razı olsun inşallah. Bende belitti olarak bel ağrısı kasik ağrısı bazen baş ağrısı bazen bulantı aşırı tuvalete gitme ve çok yemek yeme var.neredeyse bütün belirtiler bende
Mesela gece 4 kere filan kalkiyorumSık tuvalete gitme derken ne kadar arayla gidiyosun bi tek tubakete gitme yok çok sık değil yani diğerleri bende de var bakalım
Sende de var bence git kan ver beklemeSık tuvalete gitme derken ne kadar arayla gidiyosun bi tek tubakete gitme yok çok sık değil yani diğerleri bende de var bakalım
Mesela gece 4 kere filan kalkiyorum
Yarın vermem lazım kesin vericem sonucu burda paylaşırımSende de var bence git kan ver bekleme
Mutlaka haber bekliyorumYarın vermem lazım kesin vericem sonucu burda paylaşırım
Kan verdim öğleden sonra çıkacakMutlaka haber bekliyorum
YEEEEESSSSSSS GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM TEBRİK EDERİM CANIMINİÇİİİİİCanım çok şükür pozitifi aldım..250.30 çıktı değer. Doktor Çarşamba yine bakalım dediRabbim sana da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?