- Konu Sahibi melekkkkkkkkkkkkkkkkk
-
5 Eylül de 48 8 Eylül de 266 çıktıİlk verdinde kaçtı canım ve verdin tarih ne zmn
Ee gayet çok güzel artmiss şuan tekrardan ver bak canım ama artıs çok güzel5 Eylül de 48 8 Eylül de 266 çıktı
Evet çok doğru söylüyorsunuz14 gün falan sürmüyor 7.8. Günü bitiyor etkisi 10. Gün maksimum ki 14. Gün herkes sonucu öğreniyor abartmışlar biraz
Sonucun ne oldu cnm5 Eylül de 48 8 Eylül de 266 çıktı
Ama 10.gun negatif 11 gün pozitif görüpde hamile olan varEvet çok doğru söylüyorsunuzbenim bugün çatlatma iğnesi 9.günüm ve tek çizgi hayalet çizgi bile çıkmadı
Bu sonuca göre öylesiniz ama 2 gün sonra tekrar kan verip artış var mı onu takip edin değer çok küçük çünkü daha iğnenin etkisi yeni geçiyor o yüzden de bu değer çıkmış olabilir artışa geçmişte olabilir umarım artışa geçmiştir hamilesinizdir.Kızlar merhaba ben 16 eylülde iğne oldum 1 adet 20mm yumurta vardı bugün iğnenin 12.günü 10.günden itibaren negatif görüyordum bir kan vereyim dedim beta 6.30 çıktı gebe miyim
Çok teşekkür ederim biri şey yazmıştı 12. Gün 4.64 ile öğrenmiş bende ondan heveslendimBu sonuca göre öylesiniz ama 2 gün sonra tekrar kan verip artış var mı onu takip edin değer çok küçük çünkü daha iğnenin etkisi yeni geçiyor o yüzden de bu değer çıkmış olabilir artışa geçmişte olabilir umarım artışa geçmiştir hamilesinizdir.
Bende çatlatma iğnesinin 11. gününde erken gebelik testi yapmıştım silikti sonra ertesi gün yaptığım da biraz daha koyulaştı o şekilde 2-3 test yaparak öğrenmiştim 14. Günü beta verdiğimde 45ti değerimÇok teşekkür ederim biri şey yazmıştı 12. Gün 4.64 ile öğrenmiş bende ondan heveslendim
Bana dua edin lütfen bu gebelik benim için çok önemliBende çatlatma iğnesinin 11. gününde erken gebelik testi yapmıştım silikti sonra ertesi gün yaptığım da biraz daha koyulaştı o şekilde 2-3 test yaparak öğrenmiştim 14. Günü beta verdiğimde 45ti değerim
Kaset test mi yaptınzBende bugün 11 ncı günüm test yaptım silik çizgi çıktı ekimin 4 nde kan testi vericem doktorum Ekim 4 nde gel kan ver demişti inşallah pozitiftir ekimin 2 sinde tekrar test yapcam
Erken gebelik testi yaptım sadeceKaset test mi yaptınz
Kaset test çıkmaz erken gebelik testlerinde çıkıyor adetine 3-4 gün kala falan yaptığın zaman çıkar kaset testlerde adet günü geçince çıkar sonuç diye biliyorumKızlar ilişkinin üstünden 11 gün geçti. En son 8 ağustosta adet oldm. Dün yaptğmda negatifti kaset test. Bugün bu saate kadar uyumuşm ve kalktğmdan bu yana karnım ağrıyor. Adet olacak gibiyim ama son 3 adetimi 2 ayda bir oluyorm. Uzn zamandır olmamam normal yani. Yani kaset test yapsam çıkar mı şmdi?
Yaptım az önce negatif. Neyse bekleyeceğim artık umarım vardır.Kaset test çıkmaz erken gebelik testlerinde çıkıyor adetine 3-4 gün kala falan yaptığın zaman çıkar kaset testlerde adet günü geçince çıkar sonuç diye biliyorum
İnşallah vardır ben çatlatma iğnesi oldum üzerinden 11 gün geçti bugun test yaptım silik bir çizgi çıktı ama bakalım 3 gün var kontrolüme doktor ne diyecekYaptım az önce negatif. Neyse bekleyeceğim artık umarım vardır.
Haberinizi bekliyorummmİnşallah vardır ben çatlatma iğnesi oldum üzerinden 11 gün geçti bugun test yaptım silik bir çizgi çıktı ama bakalım 3 gün var kontrolüme doktor ne diyecek
canım benim tüp bebek bugün 10. günüm ama 3. gün embriyosu konuldu evde normal gebelik testi vardı yaptım dayanamadım ama direk tek çizgi oldu çıkmadı . Siz erken gebelik testi mi yapmıştınız?Salı günü vericem bugün son testimi yaptım silik ama çok az yarın sabahtan vericem öğleden sonra çıkar yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?