• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 10. Gün

Prodoctor, ilaç etkisi kalmaz heralde 13 günde bilemedim 😞
Bende öyle tahmin ediyordum ama araştırırken bir iki yorum gördüm. Siz daha önce test yapmadığınız için ilaç etkisi mi bilmiyorum ama mesela benim dün attığım fotoya göre bugünkü çok daha silikti. Bu yüzden yarın sabah aynı görürseniz bence pozitife yorabiliriz sabah da yapın siz

Bende öyle tahmin ediyordum ama araştırırken bir iki yorum gördüm. Siz daha önce test yapmadığınız için ilaç etkisi mi bilmiyorum ama mesela benim dün attığım fotoya göre bugünkü çok daha silikti. Bu yüzden yarın sabah aynı görürseniz bence pozitife yorabiliriz sabah da yapın siz
Evet ilaç etkisi olabilir, sabah tekrarlamakta fayda var 🙏🏻

Merhaba, bende 31 ocakta iğne yaptım. Test yaptınız mı acaba şuan çıkar mı sonuç
Aynı günde vurulmuşuz iğneyi. Bende bugün öğleden sonra yaptım negatifi gördüm erken gebelik testiydi. Erken yaptığımı söyleyen çok oldu. İnşallah pozitifi görürüz

Aynı günde vurulmuşuz iğneyi. Bende bugün öğleden sonra yaptım negatifi gördüm erken gebelik testiydi. Erken yaptığımı söyleyen çok oldu. İnşallah pozitifi görürüz
Benim silik çıktı, ama ilaç etkisi gitmemişte olabilir. kasık ağrım var umutluyum o yüzden. Kasım ayında bi gebelik yaşadım ondada böyle belirti olmuştu. Umarımmm pozitif haberler alırız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Son 4 gündür her sabah hamilelik testi yapıyorum, dayanamıyorum bi türlü 🙈 hep negatifti.

Sol kasıkta hafif sızı devam ediyor. Chatgpt’ye sordum, hamilelik olsaydı hem sağda hem solda baskı hissi olurdu. Yalnızca tek tarafta olmazmış.

İnşallah 🌸 beklemek zor, bir kaç güne netleşir
Gerçekten de beklemek çok zor 4 buçuk yıl oldu bekliyorum 😔 tabi benden daha fazla bekleyenler de vardır Allah herkesin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin isteyen herkese

Merhaba kızlar bugün aşılamadan 14. Gün 12 ve 13. Günler testimi bırakıyorum iğne etkısı mı yoksa gebelık var mı

Merhaba kızlar bugün aşılamadan 14. Gün 12 ve 13. Günler testimi bırakıyorum iğne etkısı mı yoksa gebelık var mı

Eklentiler

• 55C8AB15-F453-468F-BFED-12BE9BE389AE.webp
    55C8AB15-F453-468F-BFED-12BE9BE389AE.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 72
Testler farklı gibi saat olarak ikisi de sabah mı ? Pozitif gibi sabah kan verin bence siz inşallah pozitiftir

11. Gün, iki tane aynı anda test yaptım.
Bi bakabilir misiniz?

Bi tanesinde silik çizgi çıktı. Diğerinde de çıplak gözle bakınca çoook hafif bi çizgi var gibi sanki. Kuruma çizgisi de olabilir tabi. 2-3 dk geçti üstünden.

IMG_2041.webp

11. Gün, iki tane aynı anda test yaptım.
Bi bakabilir misiniz?

Bi tanesinde silik çizgi çıktı. Diğerinde de çıplak gözle bakınca çoook hafif bi çizgi var gibi sanki. Kuruma çizgisi de olabilir tabi. 2-3 dk geçti üstünden.

Eki Görüntüle 3706895
Siz negatif görmüştünüz o yüzden pozitif bence test 😍

Benimde iğne hariç 12. Gün böyle ama hala ilaç olabilir diye takip etmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_4763.webp
    IMG_4763.webp
    8 KB · Görüntüleme: 63
Siz negatif görmüştünüz o yüzden pozitif bence test 😍
Öyle midir 🥹

Doktorum geçen haftalarda şöyle bir yorum yapmıştı: Bu süreç, “umut ile hayal kırıklığı” arasında gidip gelmelerdir. Önceki aylarda çok kez yalancı pozitif gördüm. O yüzden bi yanım da pek umutlanma diyor.

Back
X