Prodoctor, ilaç etkisi kalmaz heralde 13 günde bilemedimTestin markası ne ? Var görünüyor eğer ilaç etkisi değil ise![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor, ilaç etkisi kalmaz heralde 13 günde bilemedimTestin markası ne ? Var görünüyor eğer ilaç etkisi değil ise![]()
Bende öyle tahmin ediyordum ama araştırırken bir iki yorum gördüm. Siz daha önce test yapmadığınız için ilaç etkisi mi bilmiyorum ama mesela benim dün attığım fotoya göre bugünkü çok daha silikti. Bu yüzden yarın sabah aynı görürseniz bence pozitife yorabiliriz sabah da yapın sizProdoctor, ilaç etkisi kalmaz heralde 13 günde bilemedim![]()
Evet ilaç etkisi olabilir, sabah tekrarlamakta fayda varBende öyle tahmin ediyordum ama araştırırken bir iki yorum gördüm. Siz daha önce test yapmadığınız için ilaç etkisi mi bilmiyorum ama mesela benim dün attığım fotoya göre bugünkü çok daha silikti. Bu yüzden yarın sabah aynı görürseniz bence pozitife yorabiliriz sabah da yapın siz
Aynı günde vurulmuşuz iğneyi. Bende bugün öğleden sonra yaptım negatifi gördüm erken gebelik testiydi. Erken yaptığımı söyleyen çok oldu. İnşallah pozitifi görürüzMerhaba, bende 31 ocakta iğne yaptım. Test yaptınız mı acaba şuan çıkar mı sonuç
Benim silik çıktı, ama ilaç etkisi gitmemişte olabilir. kasık ağrım var umutluyum o yüzden. Kasım ayında bi gebelik yaşadım ondada böyle belirti olmuştu. Umarımmm pozitif haberler alırızAynı günde vurulmuşuz iğneyi. Bende bugün öğleden sonra yaptım negatifi gördüm erken gebelik testiydi. Erken yaptığımı söyleyen çok oldu. İnşallah pozitifi görürüz
Birde gün içinde çok su içiyorum 1 saatlik idrar ile yaptımAynı günde vurulmuşuz iğneyi. Bende bugün öğleden sonra yaptım negatifi gördüm erken gebelik testiydi. Erken yaptığımı söyleyen çok oldu. İnşallah pozitifi görürüz
Ben ona hiç dikkat etmedim sonradan çizgi gördüm gibi oldu ama kendimi kandırmak istemiyorum beklesem daha iyi olacak. İnşallah pozitifi görürüzBirde gün içinde çok su içiyorum 1 saatlik idrar ile yaptım
Gerçekten de beklemek çok zor 4 buçuk yıl oldu bekliyorumİnşallahbeklemek zor, bir kaç güne netleşir
Umarım yarın daha net bi çizgi görürsünüzDayanamadım yaptım şuan. 1 saatlik idrar tabi bu. Sanki 2. Çizgi hafif silik gibi değil mi
Testler farklı gibi saat olarak ikisi de sabah mı ? Pozitif gibi sabah kan verin bence siz inşallah pozitiftirMerhaba kızlar bugün aşılamadan 14. Gün 12 ve 13. Günler testimi bırakıyorum iğne etkısı mı yoksa gebelık var mı
Ben üstekini öğle arası yapmıştım altakı sabah ilk idrarla yapmıştımTestler farklı gibi saat olarak ikisi de sabah mı ? Pozitif gibi sabah kan verin bence siz inşallah pozitiftir
Merhaba kızlar bugün aşılamadan 14. Gün 12 ve 13. Günler testimi bırakıyorum iğne etkısı mı yoksa gebelık var mı
İnşallah ya13. Gündeki test pozitif gösteriyorsa
12. Gün itibariyle test yapın diyorlardı. Bence hamilelik var![]()
Siz negatif görmüştünüz o yüzden pozitif bence test11. Gün, iki tane aynı anda test yaptım.
Bi bakabilir misiniz?
Bi tanesinde silik çizgi çıktı. Diğerinde de çıplak gözle bakınca çoook hafif bi çizgi var gibi sanki. Kuruma çizgisi de olabilir tabi. 2-3 dk geçti üstünden.
Eki Görüntüle 3706895
Öyle midirSiz negatif görmüştünüz o yüzden pozitif bence test![]()