Çatlatma ignesi 10 gunu

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.270
465
73
25
Catlatma ignesi 10. Günü test yaptim cok silik cikti gebeliktenmidir

Eklentiler

• 20211105_165338.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 382
  • B612_20211105_165542_582.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 372
Testi çok erken yapmışsınız. İğnenin etkisi olabilir. 3 gün sonra tekrarlarsanız daha iyi olur

Catlatma ignesi 10. Günü test yaptim cok silik cikti gebeliktenmidir
Merhaba ben çizgiyi göremedim ama çizgi varsa da kanda görmeden sevinmeyin.aşılama yaptırdığımda çatlatma iğnesi de yapılmıştı ve idrar testim 13.günü bile pozitif sonuç vermişti hem de bayağı belirgindi. Çok sevindim sabahı zor ettim sabahın köründe koştur koştur sağlık ocağında kan verdim ve sonucum 1.20 çıktı hayallerım umutlarım maalesef suya düştü

11 gün kan verdim 1.7 cikti negatif

Eğer gebelik yoksa zaten 15. gün regl oluyor. Bende öyle oldu. İnşaAllah sizin vardır. 14. Gün test yapmak sağlıklı sonuç verir diyor doktorlar.

Bekle diyorsun yani
Yani bekle diyemiyorum çünkü kendim de sabırsızım kaç tane test yaptım 15 günde Allah bilir
Ama 14.günden önce umutlanma çünkü sonra daha çok üzülüyor insan. Ben de 13.gündü sanırım erken gebelik testi yaptım. Hafif bir çizgi çıktı umutla bekledim. 15. Gün regl oldum. Ama burada şunu da okudum 12. Gün negatif çıkıp 14. Gün pozitif olanlar var. Yani herkesin aynı olmaz tabi
Allah gönlüne göre versin İnşaAllah

Bende oyle gunluk test yaptim aslında bu dünkü test bugünkü test daha iyi cikti kanda çıkmayınca en azından supli değer bekliyordum test yapım çıkarsa hamile o zaman kanda sonra artar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…