- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 18
- 36
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
15 günü doldrdysn testyap anlarsn ztn 14 15 gn bellli oluyrBenim çatlatma iğnesi sonrası bu gün 15. Günüm beklenen adet tarihim 12si . Çatlatma iğnesiyle birlikte doktorum progestan da verdi. Şuan göğüs başlarında hassasiyet var ve aşırı sıcak sizce iğne ve fitilin yan etkisi olabilir mi
Güzel habrni beklyrm :)Yani kuruma çizgisi gibi bir şey önceleri silik pembeyi o renk te yok herhalde yok geve
Insallah bakalim ne olacak
Test yaptim busefer hiç çizgi çıkmadıGüzel habrni beklyrm :)
Kan vermştn o ne olduTest yaptim busefer hiç çizgi çıkmadı
Çıkmadı dahaKan vermştn o ne oldu
Normlde 2 saatte cıkıyrÇıkmadı daha
Arza varmışNormlde 2 saatte cıkıyr
Sansına insn mrk ederArza varmış
Evet bakalim hayirlisiSansına insn mrk eder
Aynn bgn cıkr belkiEvet bakalim hayirlisi
Çıkmamış dahaAynn bgn cıkr belki
Bnce git baska ver kç gn olduÇıkmamış daha
Oyle yapacam bugun 15 gunuBnce git baska ver kç gn oldu
Bncede git bk bklmOyle yapacam bugun 15 gunu
Yarin artik bugun müsait değilim bakalim sanmiyorum bugun test yaptim negatifBncede git bk bklm
Benim bugün 8 gün oldu açık renkli kırmızıya yakın kanama var.. Devam ediyor ara araKasıklarmda batıyor.Normal mi acaba tedirgin oldum adetime 12 gün vardı dahaEğer gebelik yoksa zaten 15. gün regl oluyor. Bende öyle oldu. İnşaAllah sizin vardır. 14. Gün test yapmak sağlıklı sonuç verir diyor doktorlar.
Ne yaptn acabaYarin artik bugun müsait değilim bakalim sanmiyorum bugun test yaptim negatif
İdrar testi yaptim 2 dakkada silik çizgi cikti bekliyorum 4 gün kaldı adetteNe yaptn acaba
En iyi kandn anlasılırİdrar testi yaptim 2 dakkada silik çizgi cikti bekliyorum 4 gün kaldı adette
Aynen öyle bakalim pazartesi verecemkanEn iyi kandn anlasılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?