- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Pek görünmüyor fotodaBgn yaptgnmı silik czgi cktı yoksa dün yaptgnmı
Bnmde böle cktı ilk hemn gittm kan verdm 19 cktı işte snra artıBak bu
Sen daha rahat görrsn smdi ısııkta vuruyr ya kan verdnmi gidp versydn 2 saatte ckıyr ztnPek görünmüyor fotoda
Allah Allah bende niye çıkmıyor ki sali gunu tekrar verecemBnmde böle cktı ilk hemn gittm kan verdm 19 cktı işte snra artı
Dun verdim sali verecem tam 14 gün oluyor o zamanSen daha rahat görrsn smdi ısııkta vuruyr ya kan verdnmi gidp versydn 2 saatte ckıyr ztn
Salı bir daha ver dene bakalm belki gec döllnme olmş olablr hafif silik cizgi dyrsn blki bgn artmaya basladı bilemzsnDun verdim sali verecem tam 14 gün oluyor o zaman
Bilmiyorum ya umudum kalmadı test evet var kan dq yok doktor kan önemli diyorSalı bir daha ver dene bakalm belki gec döllnme olmş olablr hafif silik cizgi dyrsn blki bgn artmaya basladı bilemzsn
Belli olmz baklm git kan vernce gene anlasılırBilmiyorum ya umudum kalmadı test evet var kan dq yok doktor kan önemli diyor
Oyle yapacamBelli olmz baklm git kan vernce gene anlasılır
Tmm yaz banada :)Oyle yapacam
İnşllh vardr olurOyle yapacam
Insallahİnşllh vardr olur
Tamam yazarımTmm yaz banada :)
Ne yaptın acaba mrk ettimTamam yazarım
Bugun test yaptim gri çizgi çık pembe değil kan verdim sonucu bekliyorum arza varmış yarına cikarNe yaptın acaba mrk ettim
Yani nasl anlamadm baklm yarn ne ckck gri derknBugun test yaptim gri çizgi çık pembe değil kan verdim sonucu bekliyorum arza varmış yarına cikar
Yani kuruma çizgisi gibi bir şey önceleri silik pembeyi o renk te yok herhalde yok gebelikYani nasl anlamadm baklm yarn ne ckck gri derkn
Ama öle olsa hiç birsey ckmıyr tek cizgi oluyr yani yarn belli olur inşllh yüzün güler tutarYani kuruma çizgisi gibi bir şey önceleri silik pembeyi o renk te yok herhalde yok gebelik
Yani kuruma çizgisi gibi bir şey önceleri silik pembeyi o renk te yok herhalde yok geveYani nasl anlamadm baklm yarn ne ckck gri derkn
Insallah bakalim ne olacakAma öle olsa hiç birsey ckmıyr tek cizgi oluyr yani yarn belli olur inşllh yüzün güler tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?