- 17 Kasım 2021
- 143
- 30
- 48
- Konu Sahibi bebeksevennn2
-
Merhaba benimde de çatlama iğnesi sonrası 19. Günüm yarın 20. Gün olacak kan tahlili verecem bendeArkadaşlar merhaba . Bugün çatlatma ignemin 11.gunu. 10.gun test yapmıştım negatif gördüm sizde değerim 15.gune kdar yukselirmi ? Bu şekilde olup pozitif gören arkadaşlar yorum atabilir mi hepimize bilgi olsun yardımcı olalım
Ya inşallah hamilesindir canım benim hepimiz hamiş olalım inşallahMerhaba benimde de çatlama iğnesi sonrası 19. Günüm yarın 20. Gün olacak kan tahlili verecem bende
İnşallah sizin ki de pozitif olurYa inşallah hamilesindir canım benim hepimiz hamiş olalım inşallahtestte negatif veya pozitif gordunmu canim
Yaaa inşallah benimde öyledir nolur dua et bana canım 2 yıldır istiyoruz bizde 26 yaşındayım bende klomenle ve çatlatma iğnesi kullandim bekliyorum . Bakalım hayırlısı birde Q-folin kullanıyorum ve kan sulandırıcı ecoprin12. gün negatif 14. gün pozitifti benimki
Seni okadar iyi anliyorumki canım bendede aynı hani iğnenin 6 . Ve 10. Günü test yaptım hayalet çizgiyi bile yalancı çizgiyi bile görmedim ben bugün 11. Gün bitiyor bakalım artık hayırlısı diyorum . İnşallah evlilik yıldönümünde güzel haberler verirsin eşine canımİnşallah sizin ki de pozitif olurdaha hiç test yapmadım beklemek istedim çünkü biliyorum ki 17 günden önce belli olmaz birde yarın evlilik yıldönümüm onun için yarını bekliyorum . Her seferinde ve erken kan vermek istemedim boşuna boşuna .
Canim bı belirtilerin varmı acabaa12. gün negatif 14. gün pozitifti benimki
Çok zor beklemek ümit etmek ve etmemek arasında kalıyor insan . İyi düşünelim iyi olsun sabredelim inşallah sabrın emeğini de alırız canımSeni okadar iyi anliyorumki canım bendede aynı hani iğnenin 6 . Ve 10. Günü test yaptım hayalet çizgiyi bile yalancı çizgiyi bile görmedim ben bugün 11. Gün bitiyor bakalım artık hayırlısı diyorum . İnşallah evlilik yıldönümünde güzel haberler verirsin eşine canım
Aynen öyle canım inşallah ya bakalım bende bugün 11. Gün bitiyor hangi gün yapsam bilmiyorum test sence 14. Gündemi yapsamÇok zor beklemek ümit etmek ve etmemek arasında kalıyor insan . İyi düşünelim iyi olsun sabredelim inşallah sabrın emeğini de alırız canım
Bı belirtilerin varmı canımÇok zor beklemek ümit etmek ve etmemek arasında kalıyor insan . İyi düşünelim iyi olsun sabredelim inşallah sabrın emeğini de alırız canım
mide bulantım var bel ağrım var kasık agrimda ara ara hafif hafif var .Çok zor beklemek ümit etmek ve etmemek arasında kalıyor insan . İyi düşünelim iyi olsun sabredelim inşallah sabrın emeğini de alırız canım
Bence en garantisi 16 yada 17 gün tam garanti olsunAynen öyle canım inşallah ya bakalım bende bugün 11. Gün bitiyor hangi gün yapsam bilmiyorum test sence 14. Gündemi yapsam
Benim ki maalesef 2 gün önce belirtilerim geçti göğüs ağrısı kasık ağrısı vardı geçtiBı belirtilerin varmı canım
Aynen bı 14. Günde yapım bide 16. Günde bakalımBence en garantisi 16 yada 17 gün tam garanti olsun
17 günde pozitif oldu 13günde negatif tiArkadaşlar merhaba . Bugün çatlatma ignemin 11.gunu. 10.gun test yapmıştım negatif gördüm sizde değerim 15.gune kdar yukselirmi ? Bu şekilde olup pozitif gören arkadaşlar yorum atabilir mi hepimize bilgi olsun yardımcı olalım
Cuma ve pazartesi yap o zaman . Kan vermeyi sevmediğim için bu kadar bekledim yarın varsa vardir yoksa yokturAynen bı 14. Günde yapım bide 16. Günde bakalım
Hayırlısı canım artıkCuma ve pazartesi yap o zaman . Kan vermeyi sevmediğim için bu kadar bekledim yarın varsa vardir yoksa yoktur
Yaaaaa ne güzel dua edin lütfen bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah17 günde pozitif oldu 13günde negatif ti
Ederim tabiki deY
Yaaaaa ne güzel dua edin lütfen bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?