- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.054
- 198
- Konu Sahibi mimarice16
Adete 4_5 gun kala yaptirdigim kan testi sonucu. Yaninda da bak hafta hafta referans degerleri varPerşembe tekrar et canım. Neredeyse 3 çokta kötü değil bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 4_5 gun kala yaptirdigim kan testi sonucu. Yaninda da bak hafta hafta referans degerleri varPerşembe tekrar et canım. Neredeyse 3 çokta kötü değil bence![]()
Asilamam 10 haziranda yapilmisti. Yani asilamadan sonra 12.gun degeri bu canimAdete 4_5 gun kala yaptirdigim kan testi sonucu. Yaninda da bak hafta hafta referans degerleri var
Adete 4_5 gun kala yaptirdigim kan testi sonucu. Yaninda da bak hafta hafta referans degerleri var
Aynen aynen. Herkesinki farkli degerlerde cikiyor. Internetimde bi sikinti vardi sizden alinti yaptigimi yeniden girince gordumHerkeste aynı çıkacak diye birşey yokki canım ne demek istediğini anlamadım ama benim beklenen adet günümde 149 felandı yumurtlamadan sonra 15. Güne denk geliyordu mesela hesapladıgımızda senin değerin 12. Gün 95 ise 15. Gün 300 lerde felan olur yani benim değerimin üstünde adet gününde 40 larda olanıda gördüm canım kişiye göre değişebilir
Kızlar banada yardımcı olurmusunuz ?
İğne olduğum günü sayarsak 11. Günümdeyim. Dün ve bugün test yaptım silik çizgi cikiyo sizce umut varmidirçok heycanliyim
Bugun yaptığımı daha kolay gördüm sanki , ikiside ayni olabilir . Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ne kadar stresli biseymis bu iğne işi ya ..Canım çatlatma iğnesinin etkiside olabilir dünki teste göre koyulaşma varmı. Test yapmaya devam et veya acilde kan ver stresinden kurtul hakkında hayırlısı olsun
Bugun yaptığımı daha kolay gördüm sanki , ikiside ayni olabilir . Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ne kadar stresli biseymis bu iğne işi ya ..
Yarin veririm o zaman bak resmini atıyorum bugun yaptığım testin . Çok mu silik ya .Cuma değilde perşembe versen daha iyi olur canım sonuç hemen çıkmazsa bayramdan sonraya kalabilir. Malesef iğne işi sıkıntılı insan sevinemiyor bile
Bu ilk 5 dk da çektiğim resim sonradan daha koyulaştıYarin veririm o zaman bak resmini atıyorum bugun yaptığım testin . Çok mu silik ya . Eki Görüntüle 2274055
İnsallah Canim sagol yarin haber veririm ..CiciKedi01 evet canım baya silik yarın sabah ilk idrarla yine dene bakalım inşallah tutmuştur
İnsallah Canim sagol yarin haber veririm ..
Normalde umit var. 0-5 arasi negatiftir. 5 ten sonrasi pozitif oluyor ve katlanarak artiyor zaten.Kızlar çatlatma iğnesinden sonra o günü de sayarsam 9. Gün kan testi yaptım 7.4 çıktı sizce Ümit var mı bugün 11.gün tekrar yaptırıp negatif çıkar diye korkuyorum
Kızlar çatlatma iğnesinden sonra o günü de sayarsam 9. Gün kan testi yaptım 7.4 çıktı sizce Ümit var mı bugün 11.gün tekrar yaptırıp negatif çıkar diye korkuyorum
Canim Kan vermeye gidemedim bugun . İdrar testi yaptım negatif , iğnenin etkisi geçti 11. Günde . Adet olmazsam kana gidicem utanıyorum oraya gitmeye her ay gidiyorumHayırlı haberlerini bekliyorum![]()