• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi 11.gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben test yaptırdım 3.5 çıktı bugün 11.gün gebe değilim galiba demi iki gün önce 7.4 tü 😞

Kızlar bisey sorucam . İğneyi yaptıralı 12 gün oldu . Göbekten yaptırdım ilk 2 gün acıdı sadece iğne yerim geçti sonra . Dünden beri yere eğilince sanki ur varmış gibi şişlik var göbeğimde hissediyorum agri sizi yok ama her egildigimde kendini hissettiriyo.. taş gibi sanki tam anlatamıyorum sertlik var sürekli . Böyle bisey yasayan oldu mu . Kist olsa hissedermiyim böyle... Z Zelzele

Kızlar bisey sorucam . İğneyi yaptıralı 12 gün oldu . Göbekten yaptırdım ilk 2 gün acıdı sadece iğne yerim geçti sonra . Dünden beri yere eğilince sanki ur varmış gibi şişlik var göbeğimde hissediyorum agri sizi yok ama her egildigimde kendini hissettiriyo.. taş gibi sanki tam anlatamıyorum sertlik var sürekli . Böyle bisey yasayan oldu mu . Kist olsa hissedermiyim böyle... Z Zelzele
Sanmıyorum kistin o şekilde hissedileceğini.bnmde iğneden sonra 11.günüm cok gaz yaptı bende gaz olabilirmi seninde?

Sanmıyorum kistin o şekilde hissedileceğini.bnmde iğneden sonra 11.günüm cok gaz yaptı bende gaz olabilirmi seninde?
Gaz gibi değil bende de gaz yaptı . Bu başka bisey ya yere egildigimde oluyo sadece yatarken veya ayaktayken bisey yok . Çöpe eğiliyorum mesela hissediyorum her seferinde . Acaba diyorum iğneden dolayı ur mu olurdu orda anlamadım gitti

Gaz gibi değil bende de gaz yaptı . Bu başka bisey ya yere egildigimde oluyo sadece yatarken veya ayaktayken bisey yok . Çöpe eğiliyorum mesela hissediyorum her seferinde . Acaba diyorum iğneden dolayı ur mu olurdu orda anlamadım gitti
Bilemedim inş kötü bse yoktur🙏

Eline geliyormu dokununca sertlik şişlik

Eline geliyormu dokununca sertlik şişlik
Suan baktım yok gelmiyo . Sırt üstü yattım elimle bulmaya çalıştım ama yok .. korkmaya başladım o kadar çatlatma iğnesiyle ilgili yorum okudum kimse böyle biseyden bahsetmedi .

Bu sabah idrar testinde kopkoyu bir tek çizgi görüp moral bozukluğuyla başladım güne. Kan verdim malesef perşembe günü çıkacakmış. Ben çatlıyorum izninizle :cry: hiçbişeye odaklanamıyorum aklımda sadece bu konu var gerçekten aşırı zor bi dönem Allah yaşayan herkesin meleklerini biran önce göndersin. 11. gün kan verip olumlu sonuç alan var mı?
Aynı durumdayız kendimi hep hazırlamama rağmen olmayacak yine negatif boşver dememe rağmen tek çizgiyi görmek yıkıyor insanı bende 19 Mayıs’ta olmuştum çatlatma iğnesi doktor idrarda daha çıkmaz ama kanda çıkar dedi kan verip bi kez daha yıkılmak istemiyorum adet olmayı beklicem

Merhaba kozlar ben dayanamayıp test yaptıo evde.ince bi silik çizgi çıktı sizce?foto atayım dedim ama cekince gri gibi görünüyor pembe ama.2gün önce kanda 3.47 çıkmıştı yani iğnenin etkisi geçmiştir demi😞

Merhaba kozlar ben dayanamayıp test yaptıo evde.ince bi silik çizgi çıktı sizce?foto atayım dedim ama cekince gri gibi görünüyor pembe ama.2gün önce kanda 3.47 çıkmıştı yani iğnenin etkisi geçmiştir demi😞
3.47 iğnenin kaçıncı günü çıkmıştı normalde 5 in üzerinde olunca pozitif deniyor ama belli de olmaz kan testini tekrarlayıp yükselme var mı bakmak lazım

Back
X