Belirginleşiyorsa gebelik vardır canım hayırlı olsunKızlar merhaba. Bu ay çatlatma klomen+çatlatma iğnes kullandım. Bugün 12. Günüm. 10. Günden itibaren test yapıyorum ilk yaptığımda test daha silikti şimdi biraz daha belirginleşmeye başladı. 10. Günden önce de test yapmadığım için ne zaman negatif oldu göremedim. Ama gün geçtikte silikleşmesi gerekmez miydi. Benim testim sanki daha da belirginleşti. Tecrübelerinize ihtiyacım var
Belirginleşiyorsa gebelik vardır canım hayırlı olsun
2 gün arayla yaptığım testler. İğnenin etkisi midir bilemedim.Belirginleşiyorsa gebelik vardır canım hayırlı olsun
Siz hamile misiniz şu anİğnenin etkisiyle silikleşir gebelik varsa koyulaşır. İğneden sonra 12.ve 13.günlerimin testine bak anlarsın
Hamileudim o testleri yaptığımda daha sonra düşük yaptımSiz hamile misiniz şu an
Öyle mi çok üzüldüm. İnşallah en kısa sürede nasip olurHamileudim o testleri yaptığımda daha sonra düşük yaptım
Amin canımÖyle mi çok üzüldüm. İnşallah en kısa sürede nasip olur
İnşallah sizinki pozitiftir üstteki 8. Günün alttaki 10. gunun koyulasmasi iyi bir sey mi acabaKızlar merhaba. Bu ay çatlatma klomen+çatlatma iğnes kullandım. Bugün 12. Günüm. 10. Günden itibaren test yapıyorum ilk yaptığımda test daha silikti şimdi biraz daha belirginleşmeye başladı. 10. Günden önce de test yapmadığım için ne zaman negatif oldu göremedim. Ama gün geçtikte silikleşmesi gerekmez miydi. Benim testim sanki daha da belirginleşti. Tecrübelerinize ihtiyacım var
Benimki pozitif çok şükürİnşallah sizinki pozitiftir üstteki 8. Günün alttaki 10. gunun koyulasmasi iyi bir sey mi acaba
Dün kaçıncı gununuzdu adete kaç gün varBenimki pozitif çok şükürevet koyulaşma var baya benim 10. Gün daha silikti dün kan verdim 56 çıktı beta. Yarın tekrardan kan vereceğim. Ama bugün yaptığım test daha da koyu testlerim gittikçe koyulaşıyor benim de inşallah sizinki de pozitiftir
Dün 13. Gündü bugün adet günümdüDün kaçıncı gununuzdu adete kaç gün var
En üstteki 8. Gün ortadaki 10. En alttaki de 11. Gün gebelik var midirDün 13. Gündü bugün adet günümdü
Merhaba ben 16 kasımda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı kızlar hamilemiyim sizce iğnenin etkisi miBenimki pozitif çok şükürevet koyulaşma var baya benim 10. Gün daha silikti dün kan verdim 56 çıktı beta. Yarın tekrardan kan vereceğim. Ama bugün yaptığım test daha da koyu testlerim gittikçe koyulaşıyor benim de inşallah sizinki de pozitiftir
İğnenin etkisiyle o kadar çıkmaz diye düşünüyorum 12. Gün. Yarın tekrardan kan verin isterseniz. Benim de perşembe günü 58 çıktı yarın tekrar kan vereceğimMerhaba ben 16 kasımda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı kızlar hamilemiyim sizce iğnenin etkisi mi
8. gün iğnenin etkisi geçmiş gibi git gide koyulaşıyor testiniz de gebelik olabilir. 2 gün sonra kan verip öğrenebilirsinEn üstteki 8. Gün ortadaki 10. En alttaki de 11. Gün gebelik var midir
Merhaba, nasilsiniz??Acaba hamilemisiniz şuan?8. gün iğnenin etkisi geçmiş gibi git gide koyulaşıyor testiniz de gebelik olabilir. 2 gün sonra kan verip öğrenebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?