Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 13. Gün ovulasyon testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin İnşallah 🙏
Bir gün var aramızda cnm ben 28 inde oldum. 2 gündür cookkk cokk silik çıkıyor iğne etksii mi bilmiyorum birkaç güne belli olur. Sen nasıl öğrendin cnm iğne etkisi nasıl geçti kaç gün de? Belirtilerin neydi? Biraz fazla oldu ama insan araçta kalınca merak ediyo cnm
Canım ben çatlatma iğnesinin 11. Günü gebelik testi yapmıştım söylediğin gibi çok çok silik çıkmıştı etkisidir deyip önemsemedim. 11. Günden beri ani açlık krizleri, sabahları vücut ateşi yüksekliği dolgunlaşmış göğüs ve yanlardan ağrı vardı. Ayrıca kasıklarda bi dolgunluk adet krampı gibi giren sancılar ama keskin değildi. Dün akşam ovu testi yaptım anlamsızca çok koyu cıktı gebelik durumlarında pozitif çıktığını biliyordum hemen ardına eşim gebelik testi aldı çift çizgiyi gördük 🤲🏻 kan testi yaptık değer 144 çıktı . Normalde bugün regl günüm ve kasıklarımda kramplar ve bel ağrım var . İnsallah senden de güzel şeyler duyacağız 🙏🏻

Canım ben çatlatma iğnesinin 11. Günü gebelik testi yapmıştım söylediğin gibi çok çok silik çıkmıştı etkisidir deyip önemsemedim. 11. Günden beri ani açlık krizleri, sabahları vücut ateşi yüksekliği dolgunlaşmış göğüs ve yanlardan ağrı vardı. Ayrıca kasıklarda bi dolgunluk adet krampı gibi giren sancılar ama keskin değildi. Dün akşam ovu testi yaptım anlamsızca çok koyu cıktı gebelik durumlarında pozitif çıktığını biliyordum hemen ardına eşim gebelik testi aldı çift çizgiyi gördük 🤲🏻 kan testi yaptık değer 144 çıktı . Normalde bugün regl günüm ve kasıklarımda kramplar ve bel ağrım var . İnsallah senden de güzel şeyler duyacağız 🙏🏻
Sağlıkla ilerlesin inşallah cnm benim. İnşallah bende arkandan gelirim . Aslında aramızda 1.gun var ama.benim.adet günüm ptesi cnm nasıl oluyor bu. Senin de yarın olması lazım adet günün değil mi aslında

İğne etkisi demekki sende daha erken gitmiş vücudun dan

17 Mayıs benim ilk regl günüm cnm. Acaba erken mi büyüdü yumurta da erken aşılamam oldu bilmiyorum
5 gün varmış aramızda . Yani erken yapma durumu olamaz yumurta takibiyle işlemler yapılıyor çünkü, Ovulasyon testi yap bi akşama

Evet orda bi farklılık var sanki perşembe cuma yapılsa daha uygun olurmuş gibi. Yumurtaların boyutu nasıldı peki.
İyiydi cnm beden gonalf 75 kullandım 1 hafta boyunca sonra catlatma iğnesi kullandım 2 hafta önce pazar. Salı da asilamam oldu cnm. Doktor yumurta durumun iyi demişti hatta amh falan yaşına göre iyi demişti 2. 46 çıkmıştı belki de kendiliğinden de çabuk büyüyordu bilmiyorum ki. Vardır bı bildiği herhalde

5 gün varmış aramızda . Yani erken yapma durumu olamaz yumurta takibiyle işlemler yapılıyor çünkü, Ovulasyon testi yap bi akşama
Merhaba kızlar ovulasyon testi de gelelik belli oluyor mu birde 11. Gün sabah mı yapmıştın testi benim bugün iğneden sonra 10. Günüm iğne günü de dahil olmak üzere az önce HCG testi yaptım hızlı test negatif silik çizgi bile yok🙄

Merhaba kızlar ovulasyon testi de gelelik belli oluyor mu birde 11. Gün sabah mı yapmıştın testi benim bugün iğneden sonra 10. Günüm iğne günü de dahil olmak üzere az önce HCG testi yaptım hızlı test negatif silik çizgi bile yok🙄
Merhaba canım ben dün akşam 13. Günümde yaptım. Elbette yanılma payı vardır ama bende doğru sonucu gösterdi sonrasında gebelik testi
Yaptım pozitifti. 9. Gün Gebelik testinde ise çok çok silik çizgi vardı. Endişeye kapılma vücut sıfırlayıp
Sormasında tekrardan testte çizgi de görülebiliyor

Merhaba canım ben dün akşam 13. Günümde yaptım. Elbette yanılma payı vardır ama bende doğru sonucu gösterdi sonrasında gebelik testi
Yaptım pozitifti. 9. Gün Gebelik testinde ise çok çok silik çizgi vardı. Endişeye kapılma vücut sıfırlayıp
Sormasında tekrardan testte çizgi de görülebiliyor
Valla pek umudum kalmadı ya çok şanslısın Allah sağlıkla versin kucağına. zaten famera çatlatma iğnesi bu ay sondu. aşılamaya hemen gecmicem dokturumdan müsade isticem biraz kendi halimizde takılalım diye bugün 10. Günüm dünden bu tarafa kasıklarımda batma oluyor iğne girip çıkıyor gibi yürüdükçe o yüzden şüphelenip test aldım ama negatif moralim bozuldu gittim şarap içtim bı güzel 🙄 yarın tekrar test yapicam bakalım

İğneyi perşembe günü oldum bugün pazar gecesi iki çizgi çıktı testte silik iğne etkisi dimi

Valla pek umudum kalmadı ya çok şanslısın Allah sağlıkla versin kucağına. zaten famera çatlatma iğnesi bu ay sondu. aşılamaya hemen gecmicem dokturumdan müsade isticem biraz kendi halimizde takılalım diye bugün 10. Günüm dünden bu tarafa kasıklarımda batma oluyor iğne girip çıkıyor gibi yürüdükçe o yüzden şüphelenip test aldım ama negatif moralim bozuldu gittim şarap içtim bı güzel 🙄 yarın tekrar test yapicam
İğneyi perşembe günü oldum bugün pazar gecesi iki çizgi çıktı testte silik iğne etkisi dimi
merhaba, evet 10-11 gün arası vücuttan atılıyor

Merhaba siz dostinex i kaçlı kullandınız ve nasıl kullandınız?
O kadar zaman geçti ki vala hatırlamıyorum resmini bulursam eklerim siz bakın . Yanlış hatırlamıyorsam 1 tane alıyordum yarım yarım sabah akşam . 2019 da kullandım 😀

O kadar zaman geçti ki vala hatırlamıyorum resmini bulursam eklerim siz bakın . Yanlış hatırlamıyorsam 1 tane alıyordum yarım yarım sabah akşam . 2019 da kullandım 😀

Eklentiler

• IMG_1406.webp
    IMG_1406.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 74
Back
X