- 5 Haziran 2023
- 92
- 15
- 8
- 26
- Konu Sahibi nisatpkoglu
-
2-3 gün sonra tekrar kan verinKızlar merhaba ben 24 Mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 14. Günüm ve dün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ilk 10-15 saniye içinde belirgin bir silik çizgi oluştu. Daha sonra sağlık ocağında kan testi verdim. 6.30 çıktı değerim sizce değer yükselir mi yeni yeni tutunuyor olabilir mi yoksa negatif mi beni bilgilendirir misiniz
Son durumunuz nedirYeni yeni tutunuyor olabilir mi sizce çünkü göğüs uçlarımda kaç gündür inanılmaz sızı var baş dönmem var uyku halim var
En garantili olan kandır kan da çıkmasıyla bı umut biraz daha beklemek lazım geç dollenmede olabilir doktor bana 14 15 günde kanda çıkar demişti benimde 12 . günüm.hangi test bı test var bazen çok silik cikartiyo gözle zor gorulenmi resm atarmisinKızlar ben 24 Mayısta çatlatma iğnesi yaptırdım bugün tam 20 gün oldu ve ben 7. Günden bu yana erken gebelik testi yapıyorum ve hep pozitif çıkıyor daha bugün sabah bile yaptım pozitif çıktı silik çıktı daha doğrusu ve belirtilerimde var. Yerleşme lekesi yaşıyorum şu an. Kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarımda koyulaşma ve sızlama var. 5 Haziranda sağlık ocağında kan vermiştim beta degerim 6.30 çıkmıştı. Az önce saat 8.30 sıralarında hastanede verdim değerim 0.5 çıktı. Ama belirtilerim hala devam ediyor. İdrar testinde pozitif olup kanda negatif olan var mı yerleşme lekesinden kaç gün sonra öğrenebilirim gebelik varsa ya da geç döllenme olabilir mi yardımcı olabilir misiniz bana K kelebegim77
Merhaba arttı mı değerinizKızlar ben 24 Mayısta çatlatma iğnesi yaptırdım bugün tam 20 gün oldu ve ben 7. Günden bu yana erken gebelik testi yapıyorum ve hep pozitif çıkıyor daha bugün sabah bile yaptım pozitif çıktı silik çıktı daha doğrusu ve belirtilerimde var. Yerleşme lekesi yaşıyorum şu an. Kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarımda koyulaşma ve sızlama var. 5 Haziranda sağlık ocağında kan vermiştim beta degerim 6.30 çıkmıştı. Az önce saat 8.30 sıralarında hastanede verdim değerim 0.5 çıktı. Ama belirtilerim hala devam ediyor. İdrar testinde pozitif olup kanda negatif olan var mı yerleşme lekesinden kaç gün sonra öğrenebilirim gebelik varsa ya da geç döllenme olabilir mi yardımcı olabilir misiniz bana K kelebegim77
Canım sırf sana yorum yapabilmek için kayıt oldum siteye. Bildiğim kadarıyla ovitrelle bi nevi beta hcg hormonu verdiği için vücuda erken dönemde yalancı pozitiflikler yapabiliyor. O yüzden ilk idrarında da kanda da 6.30 pozitif çıkmıştır ama daha sonrasında kanda 0.5 çıkmıştır ama idrarda hala hormondan kaynaklı pozitf çıkıyor olabilir12 Haziranda verdim kan tam 20. Günümde 0.5 çıktı ama idrarımda da pozitif çıkıyordu belirtilerimde vardı niye böyle oldu anlamadım
Yok canm olmamıştır bu ay. Ama sakın vazgeçme inşallah diğer ay olurHerkese merhaba arkadaşlar bende çatlatma iğnesi yaptırdım bu gün 15 günüm âdet oldum yarın kan verip baktirmaya gerek varmı acaba?
Bugun 15. Günüm ovitrelle de snden beri cıkan sonucclar böyle bnmde
Doktor cumartesi günü çağırdı bu sefer Aşılama yaptircam oda olmazsa Tüp bebek o da olmazsa benden bu kadar demekki nasipte yokmuş ben elimden geleni yaptım derim.Yok canm olmamıştır bu ay. Ama sakın vazgeçme inşallah diğer ay olur
Kaçıncı denemen bu canm kiDoktor cumartesi günü çağırdı bu sefer Aşılama yaptircam oda olmazsa Tüp bebek o da olmazsa benden bu kadar demekki nasipte yokmuş ben elimden geleni yaptım derim.
İlk defaKaçıncı denemen bu canm ki
Nasıl ya doktorunu değiştir hemen ne aşılaması rahim filmi çekti mi. Benm ikinci bu. İlki olmadıysa nasıl aşılama der şaka gibi bence direk doktorunu değiştirİlk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?